Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

It's Me, It's Me


Hitoshi jobbar i en elektronikaffär och hatar sitt jobb och sin chef. När en störande kund på ett snabbmatställe lämnar kvar sin mobiltelefon tar Hitoshi den och ringer mannens mamma och låtsas var hennes son som vill låna pengar. Lurendrejeriet fungerar, men snart upptäcker Hitoshi att mobilens ägare har förvandlats till någon som ser exakt likadan ut som han själv.


Originaltitel Ore Ore
Regissör Satoshi Miki
Manus Satoshi Miki
Genre Drama, Science Fiction, Komedi, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ryô Kase, Yuki Uchida, Kazuya Kamenashi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7
Filmnummer 108694

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


-kakihara-
2014-01-05
Det är bra, men den är för lång. Många verkar hata Miki's filmer, jag tycker personligen att dom är sköna. Upp till var och en är det som alltid... =)
Kalkonhönan
2014-01-01
Eftersom min första Satoshi Miki-film blev Tenten som jag gav en tvåa i betyg så var det med en smula skepsis som jag bestämde mig för att ta an hans senaste film, som sett till handlingen lockade mig betydligt mera än Tenten. Även om Ore Ore inte är någon toppenfilm så puttrade den på stadigt i drygt två timmar, bjöd på en del skratt och kul japansk humor, inte av samma sort som utmärkte humorn i Tenten men mera av det vardagliga absurda i sociala situationer som kan bli lite pinsamma. Tyvärr lider filmen av att just den är två timmar, vilket är lite väl långt för historien som den vill berätta, det blir en del dötid efter att den första timmen har passerat, scener som löper på och den tappar stinget lite av den första timmens charm och magi som jag hade gett en solklar fyra på, om man enskilt fick bedöma första timmen. Nu blev det inte mycket mera än en trea i betyg, dock en stark sådan då filmen känns väldigt unik och gillade karaktärerna, manuset och musiken.