2.5

Jack Ryan: Shadow Recruit

En ung, hemlig CIA-analytiker vid namn Jack Ryan avslöjar en rysk plan att störta den amerikanska ekonomin med en terroristattack.

Originaltitel Jack Ryan: Shadow Recruit
Regissör Kenneth Branagh
Manus Adam Cozad, David Koepp
Genre Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Lenn Kudrjawizki, Alec Utgoff, Peter Andersson, Jelena Velikanova, Nonso Anozie, Seth Ayott, Colm Feore, Gemma Chan, Karen David, David Paymer, David Hayman, Hannah Taylor-Gordon

Skapad 2019-12-15 av KlaraSofia
Jack Ryan - gestaltad av Chris Pine - bevittnar som ung doktorand i England teverapporteringen från terrorattacken 9/11 och berörs djupt i sitt amerikanska hjärta. Han avbryter sina studier, reser ...   Läs mer »

HerrNenne
2020-09-05
Scenerna med Costner var okej.
Rele
2019-01-27
En dålig film med en dl våldsamma händelser. Jag ger en tvåa.
Murvel48
2018-08-13
Dussinthriller med alla klyschorna i boken. Efter en träig start jobbar den sig trots allt upp till en svag trea.
Sir_Lord
2018-08-05
Har potential, men är ett rätt platt ämne de gör filmens motiv kring. Även om den är spännande emellanåt.
Jamesa
2018-02-03
Bra, men ändå safe. Tät, men ändå förutsägbar.
pvtmurre
2018-02-03
Kylig modern standardthriller med en felcastad Chris Pine. Väldigt svag Tom Clancy-känsla.
yrkeschaufföre
2018-02-03
Ganska spännande men på ett tråkigt sätt, har inget å invända mot skådespelarna men den tänder inte till.
deswhip
2017-09-02
Filmen är välgjord och välspelad. Karaktärerna är snygga och storyn har i grunden god potential. So far so good men filmen håller inte ändå, utförandet är slarvigt på det sätt att det brister i trovärdighet vid flera tillfällen.
erik.p
2016-11-27
Bättre än jag trott. En svag trea. Amerika är fantastiskt och ryssarna är onda - det känns ju tryggt. Gott hantverk även om det aldrig blir riktigt bra. Ganska lagom för en söndagskväll.
Portugallien
2016-05-28