Jackass - Bad Grandpa

En resa genom USA med 86-årige Irving Zisman tillsammans med sin följeslagare, 8-årige barnbarnet, Billy.

Filminfo

Originaltitel Bad Grandpa
Alternativ titel Jackass Presents: Bad Grandpa, Bad Grandpa .5, Jackass 4
Regissör Jeff Tremaine
Manus Jeff Tremaine, Johnny Knoxville, Spike Jonze
Skådespelare Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Greg Harris, Georgina Cates, Spike Jonze, Catherine Keener

KyLLo
2016-10-23
Det här är som Jackass men med en typ av roadmovie-story i botten. Alltså något mer sammanhängande och något längre mellan de praktiska skämten än annars. Precis som med Jackass tycker jag inte om när de saboterar för vanligt folk, annars är det beroendeframkallande och intressant att se folks reaktioner. Riktigt välspelad av huvudpersonerna och Knoxville är utmärkt sminkad.
jlam
2016-02-12
Känns som att Sacha Baron Cohen har tömt ut konceptet redan. Dock välgjord och välspelad.
amotherscrime
2015-04-14
Originellt och jävligt kul. Härligt med äkta reaktioner också. Fantastisk idé med spelfilm i live-miljö.
craptastic
2014-12-10
Från och till riktigt hemskt. Bajs, collage och jänk humor. Ändå slinker det igenom. Nästa så man skäms.
yrkeschaufföre
2014-11-18
Jag har aldrig gillat Jackass men har fått en känsla av att detta skulle var annorlunda. Det är ju visserligen en massa ganska osammanhängande scener som utgör filmen men samspelet mellan morfar och barnbarnet är det som gör filmen. Mycket är alldeles för lågt men ibland är det bra. Det var skönt att se bakomscenerna, de visar vilka som är med på det och vilka som är "på riktigt"

2014-09-30
Denne var hur bra som helst. Noen sykt morsomme scener.
Metheuz
2014-09-29
Skönt med lite sammanhängande handling i en Jackass film för en gångs skull. Inte jätterolig men det finns några guldklimpar som skönhetstävlingen och ungen är riktigt bra på att hålla masken. Men det är också mycket fillers och snuskskämt.Sen får man alltid misstankar om att vissa saker i filmer av denna typ är skriptade.
Nihilus
2014-08-27
Fanns ändå en viss potential att göra något unikt här men det blir mest platt fall.
erkanns123
2014-08-12
Jackass måste komma tillbaka, detta var fan inte så bra som jag trodde att den skulle vara och de roligaste momenten i filmen var tyvärr redan spoilad för mig för att de hade utnyttjat dem scener genom deras promotion dvs. trailer, så mycket skratt var det inte för mig. Ganska lama pranks också, inte lika sjuk som Jackass, sen just att det är en hälften fiktiv film och inte realistisk gjorde inte förhoppningarna upp till samma nivå.
dudson
2014-07-13
Rätt hysterisk sjuk på sina ställen. speciellt striptease och cafe scenerna haahaaa.) Helt klart värd en omtitt om ett tag"