Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Jade


Vissa fantasier kan gå för långt... Makt, passion och svek är ingredienserna. Den ambitiöse åklagaren David Corelli väntar på det stora fallet som kan leda till framgång. Matts fru Trina är en vacker kvinna med ohämmad djärvhet, kapabel till vad som helst.


Originaltitel Jade
Regissör William Friedkin
Manus Joe Eszterhas
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Drama, 90-tal
Skådespelare Michael Biehn, Richard Crenna, Donna Murphy, Linda Fiorentino, Chazz Palminteri, David Caruso, Ken King (II), Holt McCallany, David Hunt, Angie Everhart, Kevin Tighe, Drew Snyder
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 338
Filmnummer 4433

Recensioner

Skapad 2019-12-10 av
Erotisk thriller med David Caruso, mest känd från \"CSI:Miami\". En film av Oscarbelönade William Friedkin som regisserade \"The French Connection\" och \"Exorcisten\". Ett mystiskt kriminaldrama ...   Läs mer »

Kommentarer

Bumbi78
2016-12-19
Halvporrig standardthriller från det beiga 90-talet. Caruso uppför sig ungefär exakt som han skulle göra ett x antal år senare i CSI Miami vilket skänker ett leende och Fiorentino är snygg som attans. Inget jag minns imorgon, men underhållande nog ikväll.
KyLLo
2014-12-31
Den erotiska biten tycker jag inte fungerar. Däremot är det ett intressant katt-och-råtta-spel med bland annat en spektakulär biljakt. Svag trea.
MaxMackan
2013-11-20
En 90-tals sexthriller som misslyckas helt med att vara sexig...
dudson
2013-08-18
Inget att bli uppspelt för! .Simpel historia som är rätt kinky så det märks att Freidkin gjort den. men för övrigt snygg film,
Robkiller
2011-06-21
"om" beskrivningen här är rätt usel. Det är en rätt simpel deckare, där ett mord begås och en polis får i uppdrag att lösa det, vilket leder till både det ena och det andra. Inget speciellt med den här egentligen, även om den är förhållandevis intressant hela vägen igenom.
Djason
2010-06-04
Inte ens min migränmedicin kunde hålla huvudvärken borta.
EvelynDFrech
2010-02-12
Några andra filmer som Friedkin har gjort heter Exorcisten och Sorcerer. Det märks. Det ät något krypande övernaturligt över Jade-historien. Detaljerna och berättandet är mer erotiskt än det grafiska. Scary... med Våroffer som återkommande tema. Och masker...många fula, farliga masker..something's wrong here...Det går inte bra.
kexchokladet
2009-11-05
Inget vidare alls...
sawa
2009-10-17
Ganska tunn story och en massa lösa trådar. Inte speciellt spännande. Den här filmen behöver jag inte se igen.
Sandokan
2009-05-18
lovande start men urusel slutdel