Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Jävla pojkar


Genom tre parallella historier följer vi tre familjer. "Jävla pojkar" handlar om att fastna i destruktiva cirklar, där de invanda mönstren får konsekvenser för både individ och familj. Filmen skildrar ett antal episoder där mänskliga och brutala handlingar går hand i hand, och där självaste livet kan krävas som insats för att slå sig fri och bryta sig loss.


Originaltitel Jävla pojkar
Alternativ titel Bloody Boys
Regissör Shaker K Tahrer
Manus Shaker K Tahrer
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Elin Klinga, Marika Lagercrantz, Jacob Nordenson, Tom Ljungman, Stig Engström, Nina Gunke, Rikard Björk, Evert Lindkvist, Felicia Löwerdahl, Mats Sandahl
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 71
Filmnummer 96067

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-12-19
Fy fan! Vilken jävla svensk smörja!!!
Medlock
2015-03-15
Håller kalkonnivå till stora delar. Att vanligtvis duktiga skådespelare underpresterar, i vissa fall å det grövsta, beror förmodligen mest på usel regi. Den här filmen borde aldrig ha gjorts. Betygstvåan snuddar vid en etta.
KyLLo
2012-07-12
Efter en omtitt kvarstår mitt betyg. Den har sina scener, men som helhet oengagerande.
Canomia
2012-06-09
Igenkänningsfaktorn är hög. Jag har inte sett det här förut, inte såhär så jag förstår inte vad Kyllo menar med att den är så typisk. Jag tycker det är befriande.
TantEva
2012-06-08
Svensk film när den är som muntrast - får Lars Norén att framstå som en Harlequinroman.
swampblues
2012-06-08
Bra film om 3 pojkar som hamnar i elände när deras familjer fuckar upp. Misär och socialrealism.
KyLLo
2012-06-08
Väldigt typiskt svenskt långfilmsdrama på många sätt. Ojämn och utmärker sig inte tillräckligt för att vara minnesvärd. Får nypa mig i armen för att inte slumra till emellanåt. Möjligen skulle den funka en aning bättre om den var nedklippt till en novellfilm, men det är tveksamt.
larox
2012-06-08
nej, den filmen kan jag inte rekommendera! Lite väl mycket dramatik i de tre familjerna. Filmen känns enbart onödig, det känns som ett manus som skrivits under svår skrivkramp - inget flyt alldeles för komplicerade familjebilder.