1.6
1.6
Jeepers Creepers 3: Cathedral
Sergeant Tubbs tillsätter en specialstyrka som ska förgöra The Creeper.

Originaltitel | Jeepers Creepers 3: Cathedral |
Alternativ titel | Jeepers Creepers III |
Regissör | Victor Salva |
Manus | Victor Salva |
Genre | 2010-tal, Skräck, Mysterium, Thriller |
Skådespelare | Jonathan Breck, Meg Foster, Gina Philips, Carrie Lazar, Stan Shaw, Joyce Giraud, Gabrielle Haugh, Chester Rushing, Jordan Salloum, Brandon Smith (I) |
Riktigt risig.
Underhållande i all sin dumhet, men det märks att detta är ett hafsverk. Den verkat legat i malpåse länge då den inte känns genomarbetad alls. Skräcken - som ändå hade en central roll i de två första har de tummat på och istället lagt in några riktigt risiga actionscener med usel cgi.
Visst har filmen sina brister men gillar man de två första så är denna klart sevärd och sen är den ju spännande också. Stark 3:a.
Efter en lång väntan på den tredje filmen hade man förväntat sig något mer spännande uppföljare en ettan och tvåan men tyvärr blev man besviken den är varken spännande eller tillräcklig skrämmande.
Film gjord direkt för tv och med allt som det medför. Första filmen är en av de bättre skräckisar jag sett, 2:an är ok medans denna kommer undan precis med ett godkänt betyg.
Funkar bra som uppföljare, även om den första filmen fortfarande är bäst.
Jösses, vilken totalt värdelös film, men ändå kan jag inte låta bli att gilla den lite i alla fall. Filmen är ju underhållande...
den klarar sig med nöd och näppe att knipa en två, men den är ändå tillräckligt underhållande för att jag inte ska bli uttråkad
Kass rakt igenom. Synd, den hade kunnat bli helt Okey. Framför allt om ****SPOILER***** den fortsatt där tvåan slutade istället för att utspela sig emellan och om Ray Wise varit med.
Bra mycket sämre än de andra två. Och ändå är föregångarna enbart okej. Väldigt ologisk och dåliga skådespelare. Svag 2:a.