Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Jersey Girl


Ollie Trinkie har allt en man kan önska sig - en framgångsrik karriär, ett fint hem, en sprillans ny bil, en vacker hustru och ett barn på väg. När hans fru dör i barnsäng förändras dock hans liv för gott. Han tvingas överge sitt gamla bekymmersfria liv på Manhattan för en betydligt enklare tillvaro som ensamstående förälder i förorten. Hans nya liv är allt annat än spännande - i alla fall tills han möter och förälskar sig i Maya...


Originaltitel Jersey Girl
Regissör Kevin Smith
Manus Kevin Smith
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ben Affleck, Liv Tyler, George Carlin, Jason Biggs, Jennifer Lopez, Mike Starr, Raquel Castro, Stephen Root, Paulie Litt, Jennifer Schwalbach Smith, S Epatha Merkerson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4042
Filmnummer 18767

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av Loomis
Kevin Smith kan beskrivas som nördarnas Woody Allen. Det är en komplimang men trots att Kevin levererat ett par magplask så har han också bjudit på ”Clerks” och ”Dogma”. Likt Mr. Allen så ä...   Läs mer »

Skapad 2019-11-24 av sw33t
Efter att Gerties alla unga klasskamrater läst upp sina uppsatser är det nu hennes tur, hon tar god hand om tiden skjuter bak sin stol och går långsamt fram till tavlan. Hon öppnar sin lilla mun ...   Läs mer »

Kommentarer


JonteW
2016-09-04
En småtrevlig film av Kevin Smith som dock faller platt i sentimentala och uppenbara klyschor. Tack vare sin charm blir detta ändå en godkänd feelgood-rulle.
GrandMaster_E
2015-08-20
Vissa saker är väldigt dumma och vissa saker är både klockrena och gulliga. Svår balans.
thegoodold
2015-02-18
Den här filmen är provocerande usel. Den är så dum på alla plan att jag får svårt att andas.
Krille80
2014-12-04
Kevin Smith är en av mina favoritregissörer och jag har verkligen gillat allt han har gjort. Denna film har jag dock inte vågat se då jag tänkt att detta är ju ingen Kevin Smith-film. Kombinationen av Kevin Smiths dialog och genren romantisk komedi är dock lysande och dessutom är Affleck som vanligt alltid bra när han samarbetar med Kevin Smith.
Silvaa
2013-07-16
Riktigt skön film att titta på, kanske inte till en början men det är svårt att inte älska dottern i filmen. Rolig och mysig! Stark trea.
origC-J
2013-04-29
Affleck och Tyler är förvånansvärt charmiga och samspelet dem emellan fungerar bra. Det är tur det, för det finns inte mycket mer att hänga i julgranen. Svag trea, bara för att den är så harmlös.
mammene
2013-03-23
Ett riktigt tårdrypande trivseldrama där man inte levererade mer än vad som vad väntat. Handlingen är väldigt förutsägbar och sådana här barn finns nog bara i Hollywood filmer. Men trots allt så hade den lite mysfaktor och roligt att Matt Damon och Will Smith gjorde små inhopp.
PierreLunaire
2013-03-20
Ingen kan klaga på att det lagts någon möda på manuset. Smågulligt, småcharmigt men också glömt när tv-n stängs av. Får dock erkänna att det är hyggligt utfört, utan toppar, men också utan dalar, så den får en god 2:a. Faktiskt ok att se.
yrkeschaufföre
2013-02-12
En stark tvåa mest tack vare Wills lilla inhopp. Dottern är trovärdig men inte Affleck.
lottes
2013-02-09
Okej, jag ångrar mig. Såg färdigt och den hade sina stunder.
Visa äldre kommentarer »