Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Jesus Henry Christ


Henry James Herman är ett geni. Vid ett års ålder sätter han ihop fulla meningar och när han är 10 går han på gymnasiet. Han är ett provrörsbarn och uppvuxen ensam med sin feministiska mor. Man skulle kunna tro att det var självaste jungfrufödseln. Men när han upptäcker att han har en halvsyster sätter han igång detektivarbetet med att hitta sin biologiska far, genom att följa ledtrådar från en mängd olika post-it lappar.


Originaltitel Jesus Henry Christ
Regissör Dennis Lee
Manus Dennis Lee
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Jason Spevack, Toni Collette, Michael Sheen, Samantha Weinstein, Frank Moore, Aaron Abrams, Melyssa Ade, Dewshane Williams, Sarah Orenstein, Rosalba Martinni, Mishu Vellani, RH Thomson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 185
Filmnummer 91380

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

ziferN
2015-07-24
Det är charmigt, något skruvat och lite underhållande. Men samtidigt försöker filmen desperat vara roligare och mer originell än vad den egentligen är. Det räcker inte bara med smarta klippningarna och komiska sekvenser för att göra något sevärd. Ett svagt betyg blir det.
JimCarrey
2012-11-22
fnissade några gånger, samtidigt ganska pinsamma föresatser i den här filmen
Mikael602
2012-09-01
Jag tycker den är charmig och lite smågalen, precis som jag vill att en film ska vara

2012-08-21
Med tanke på att jag gillar både Collette och Sheen är det här riktigt uselt, för de ras involvering höll den knappt från en lusig etta.
need_sleep
2012-07-28
En ganska speciell film, bitvis charmig men ibland är den seg. Lite ovanligt klippt och filmad. Jag gillar prestationen som Toni Collette gör men även barn-skådisarna (Jason Spevack, Samantha Weinstein, Hannah Brigden). En hyfsad 3:a, men tag i beaktning att den är speciell.
Christofer
2012-06-07
Filmens stora brist är att den inte vet vilket ben den ska stå på. Stundtals humor och värme, stundtals drama och stundtals bara konstig (på ett trist sätt). En del udda scener med parodi-vibbar drar ner helhetsintrycket från en annars skönt udda film. Svårt att förhålla sig till hela historien, men det kan dessvärre inte bli mer än 2+ i mina ögon.
Rasmusen
2012-05-07
Väldigt ojämn. Stundtals fantastisk, stundtals lite tråkig och medioker. Bra skådespel och skönt soundtrack samt att slutet är fint. En stark 3:a!