Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Jiddra inte med Zohan


Zohan är en Mossad-agent som fejkar sin egen död för att kunna genomföra sin omöjliga dröm - att bli frisör i New York. Zohan tar New York-kvinnorna med storm, eftersom han inte bara erbjuder dem en snygg klippning? Några terrorister upptäcker att Zohan lever i New York och försöker döda honom en gång för alla. Men hans gamla agenttakter sitter i, så de bör tänka om innan de börjar jiddra med Zohan!


Originaltitel You Don't Mess with the Zohan
Regissör Dennis Dugan
Manus Judd Apatow, Adam Sandler, Robert Smigel
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Rob Schneider, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Michael Buffer, Sayed Badreya, Dave Matthews, Daoud Heidami
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6962
Filmnummer 59709

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Zohan (Adam Sandler) är en av de främsta agenterna för Mossad och är nästintill legendarisk i hemlandet Israel. Han är dock trött på att kämpa dag ut och dag in för ett krig som aldrig tar s...   Läs mer »

Kommentarer


larsen1976
2019-12-16
Riktigt rolig komedi och Adam Sandler har lyckats än en gång.
yrkeschaufföre
2018-11-21
Jag måste ha sett den här sen 2014, men det var ett tag sen, passade på att se den både på fredagen och lördag förmiddag. Rolig.
Heilon
2018-01-11
Gillar man inte filmen så är man omogen, den underbyggda humorn är invävd i var enda mening och är alla sammanknutna (Vilket den typiska tittaren missar) Den genialiska uppbyggelsen leder till att filmen är enkel och trevlig att se på. Den kan ses som smått kontroversiell, eftersom det händer att det skojas om religioner samt förekommer mycket fördomsfull. Detta avskräcker många tittare men ger samtidigt filmen en speciell charm. Detta är en klassiker för mig och jag ser den minst en gång i kvartalet.
Tatty
2016-09-07
Gillar Sandler mycket men filmen känns lite dryg. Fast den är inte så jätte dålig ändå. Okej och lite rolig är den iaf.
wasteoftime
2016-04-03
Den har sina stunder, men i stora drag är det en rätt tråkig film. Den har inte mycket att komma med, men budskapet om att palestinier och israeler borde sluta kriga är ju bra. Adam Sandler gör det han gör. Inte jättenära en tvåa, men inte heller jättelångt bort. 0,3 på SH-skalan.
AlbinWesley
2016-01-21
Usch, jag trodde någonstans att det här skulle va nåt vettigt. Tror jag läste det av någon som i sig var vettig. Men det är ju bara flams och trams. Något ynka enstaka leende eller rent av ett fniss ger den en tvåa.
siggelund
2015-12-29
Harmlöst och dåligt.
syltkatt
2015-09-24
hnnnnnng. oj. den här filmen kom ut.
Teolinda
2015-01-08
Jag tyckte det här var jättekul! ....och faktiskt, typ, lite hjärtevärmande och rart. Sjukt tramsig humor, men kul, och så lite fina små eviga visdomar som faktiskt sägs på nya sätt än det vanliga. Allt är inte bra såklart men som dum komedi fyller den sitt syfte med råge.
Ima_Tree
2015-01-07
Känns lite som ett "filmprojekt" lett av en högstadieklass.
Visa äldre kommentarer »