2.4
2.4
Jiddra inte med Zohan
Zohan är en Mossad-agent som fejkar sin egen död för att kunna genomföra sin omöjliga dröm - att bli frisör i New York. Zohan tar New York-kvinnorna med storm, eftersom han inte bara erbjuder dem en snygg klippning? Några terrorister upptäcker att Zohan lever i New York och försöker döda honom en gång för alla. Men hans gamla agenttakter sitter i, så de bör tänka om innan de börjar jiddra med Zohan!

Originaltitel | You Don't Mess with the Zohan |
Regissör | Dennis Dugan |
Manus | Judd Apatow, Adam Sandler, Robert Smigel |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Rob Schneider, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Michael Buffer, Sayed Badreya, Dave Matthews, Daoud Heidami |
Zohan (Adam Sandler) är en av de främsta agenterna för Mossad och är nästintill legendarisk i hemlandet Israel. Han är dock trött på att kämpa dag ut och dag in för ett krig som aldrig tar s... Läs mer »
Riktigt rolig komedi och Adam Sandler har lyckats än en gång.
Jag måste ha sett den här sen 2014, men det var ett tag sen, passade på att se den både på fredagen och lördag förmiddag. Rolig.
Gillar man inte filmen så är man omogen, den underbyggda humorn är invävd i var enda mening och är alla sammanknutna (Vilket den typiska tittaren missar) Den genialiska uppbyggelsen leder till att filmen är enkel och trevlig att se på.
Den kan ses som smått kontroversiell, eftersom det händer att det skojas om religioner samt förekommer mycket fördomsfull. Detta avskräcker många tittare men ger samtidigt filmen en speciell charm. Detta är en klassiker för mig och jag ser den minst en gång i kvartalet.
Gillar Sandler mycket men filmen känns lite dryg. Fast den är inte så jätte dålig ändå. Okej och lite rolig är den iaf.
Den har sina stunder, men i stora drag är det en rätt tråkig film. Den har inte mycket att komma med, men budskapet om att palestinier och israeler borde sluta kriga är ju bra. Adam Sandler gör det han gör. Inte jättenära en tvåa, men inte heller jättelångt bort. 0,3 på SH-skalan.
Usch, jag trodde någonstans att det här skulle va nåt vettigt. Tror jag läste det av någon som i sig var vettig. Men det är ju bara flams och trams. Något ynka enstaka leende eller rent av ett fniss ger den en tvåa.
Harmlöst och dåligt.
hnnnnnng. oj. den här filmen kom ut.
Jag tyckte det här var jättekul! ....och faktiskt, typ, lite hjärtevärmande och rart. Sjukt tramsig humor, men kul, och så lite fina små eviga visdomar som faktiskt sägs på nya sätt än det vanliga. Allt är inte bra såklart men som dum komedi fyller den sitt syfte med råge.
Känns lite som ett "filmprojekt" lett av en högstadieklass.