2.4
2.4
Joe Dirt
Joe Dirt är historien om en ensam kille med hockeyfrilla och en positiv syn på livet trots alla missöden han råkat utför. Joes högsta önskan är att hitta sina föräldrar som lämnade honom på en rastplats vid Grand Canyon när han var liten.

Originaltitel | Joe Dirt |
Regissör | Dennie Gordon |
Manus | Fred Wolf, David Spade |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | David Spade, Brittany Daniel, Dennis Miller (I), Adam Beach, Christopher Walken, Jaime Pressly, Kid Rock, Fred Ward, Erik Per Sullivan, Caroline Aaron, Megan Taylor Harvey, Rosanna Arquette |
Den filmen är faktiskt lite småmysig, men annars ganska löjlig...
Bortsett från en del väldigt larviga scener är detta faktiskt en helt okej komedi.
Joe Dirt är en medelmåttig komedi som inte tillhör de sämre i kategorin, men är även en bra bit ifrån de bästa. Handlingen i Joe Dirt är något tunn där David Spade har lagt in massvis med humor, vissa roliga, andra alltför löjliga.
Borde väl ge en 2:a egentligen... men det är ju så dumt och charmigt att jag gillar det.
What absolut ingen etta som filmtipset föreslår. Jag tyckte ju om den (typ lite i alla fall). Aja den är inte jättebra direkt men min starkaste tvåa för dagen.
Hysteriskt usel skräpfilm med en rutten Spade i huvudrollen. Finns inget gott att säga om det här fatala misslyckandet. Men en fråga kan man dock ställa sig. Vad tusan gör Walken i den här soppan?
Njae... Lite roliga skämt här och där, men annars inget jag lär komma ihåg om en vecka.
Tramsig men ack så charmig och underhållande film ändå, samt så är det mest tack vare David Spade som gör att man ler igenom filmen och sen så är jag dessutom svag för "life-story"-filmer, även om resultat kanske inte blir så lyckat. Men fan, den fungerade iallafall helt klart att fördriva tiden med.
Funkar för stunden mest tack vare David Spade. Ingen film dock som man behöver se om.
Jamen va fan detta funkar som en hygglig komedi. 2+