Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Johan Falk - Barninfiltratören


En ung rånarliga som har specialiserat sig på att råna väktare i köpcentrum härjar i Göteborg. Polisen kallar ligan för Nakenrånarna eftersom de tvingar väktarna att klä av sig kläderna innan de försvinner med värdeväskorna. Ett rån går snett då en oskyldig förbipasserande dödas samtidigt som färgampullerna i väskorna hinner utlösas. Nu måste rånarligans unge ledare Ricky snabbt få pengarna tvättade från den blåa färgen, vilket ett fåtal experter i landet klarar av, innan han betalar den person som sålt rånkonceptet till honom. Johan Falk och hans kollegor i GSI vrider upp tempot i sin jakt och kontaktar sina informatörer för att försöka ta reda på vem som begår rånen och vem som är hjärnan bakom allt. Samtidigt kör Frank Wagner in i Göteborg för att möta sitt gamla gäng ? med Seth Rydell och Felix Rydell i spetsen ? för att göra upp en gång för alla. De kommande dygnen blir de mest dramatiska i deras liv, inte bara för Rydellgänget utan även för GSI-gruppen?


Originaltitel Johan Falk - Barninfiltratören
Alternativ titel Johan Falk 11
Regissör Richard Holm
Manus Viking Johansson
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Mikael Tornving, Marie Richardson, Anastasios Soulis, Jens Hultén, Meliz Karlge, Mårten Svedberg, Hanna Alsterlund, Ruth Vega Fernandez, Dag Malmberg, Tom Ljungman, Zeljko Santrac, Oskar Nyman, Antti Reini, Jessica Zandén, Jonas Bane, Shebly Niavarani, Henrik Johansson, Mathias Hjelm, Natanael Wall Sanktnovius, Karin Bertling, Hanna Ullerstam
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1402
Filmnummer 99459

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-02-04
Dessa filmer är så sämst!!! Men, men smaken är ju olika och tur är väl det!!!
Hanness
2017-10-25
En utav de sämre Johan Falk filmerna.
Barneyk
2017-06-13
Tråkig och Seth funkar liksom sällan så bra i interaktion med polisen.
wasteoftime
2016-12-14
Johan Falk rullar på, mot andra säsongens klimax, och kanske första gången måste man ifrågasätta dess faktiska existens här på FT, med tanke på slutet. Men det är inget jag behöver bry mig om, och tänker inte ta upp mer än så. Jag börjar så smått undra, om jag har drabbats av "Stockholms syndrom" eller om det faktiskt blivit bättre? Svårt att avgöra vilket, men jag tycker över lag att säsong två har hållit en bra mycket högre klass än säsong ett. Det skrattretande skådespelet från flertalet inblandade lever ju dock kvar, och det är mycket som inte riktigt håller. Men det är helt okej, en etta och 0,1 på SH-skalan.
Rele
2016-04-24
En hyfsad bra Falk film. Jag ger en trea.

2015-12-19
Nå nærmer det se
AddeColciago
2015-10-11
Bra mellanfilm som bygger upp för en spännande fortsättning.
Krille80
2015-01-14
Jag tyckte om denna film. Mycket i det har nog med att göra att den skapar en fin uppbyggnad till den "sista" filmen "Kodnamn Lisa". Även om historien i denna film är habil så är det den förväntan och spänning som skapats inför denna sista filmen som är den största vinsten. En film där karaktären Frank Wagner(Kinnaman) återigen kommer få ta stor plats i handlingen. Något som utan tvekan alltid varit denna filmseriens största tillgång. 3+
Zebulonm
2014-12-22
En riktigt bra Falkrulle och slutet gjorde ju att man bara ville se nästa på en gång. Riktigt bra.....
raggardjavul
2014-09-05
En ljummen trea. Brukar oftast se Falck filmerna som en avslappnade film som levererar lite action i en väldigt lättsmält förpackning.
Visa äldre kommentarer »