Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Johan Falk - National Target


Johan Falk och hans kollegor på Göteborgspolisens elitstyrka GSI är mitt inne i ett tillslag av estniskt amfetamin när de plötsligt inser att de har med en mytomspunnen rysk maffialedare att göra. Få har sett honom och ännu färre vet vad han heter. Han är bara känd som ?Mr K?. Johans infiltratör i Göteborgsgängen, Frank Wagner, sänder ut budskapet att han vill göra affärer med någon som kan leverera stora mängder rent amfetamin. Och plötsligt är Frank inne i sin värsta mardröm någonsin när han inser att han håller på att infiltrera Europas farligaste maffia, den est-ryska, bestående av f.d. KGB-officerare. Filmen är den tredje av sex i den nya serien om Johan Falk.


Originaltitel Johan Falk - National Target
Alternativ titel Johan Falk 3
Regissör Richard Holm
Manus Björn Carlström
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Samuli Edelmann, Jacqueline Ramel, Anastasios Soulis, Ruth Vega Fernandez, Max Lapitskij, Meliz Karlge, Mikael Tornving, Jens Hultén, André Sjöberg, Henrik Norlén, Lars G Svensson, Fredrik Dolk, Marie Richardson, Marko Matvere, Robin Stegmar, Zeljko Santrac, Ian Matthews, Christian Brandin, Erik Lundin, Roy Hansson, Hanna Ullerstam
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2839
Filmnummer 76537

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2020-09-27
Rätt standard Falkare utan varken direkt hjärta/hjärna. Den följer mallarna rakt av utan återvändo...
karlmats
2020-07-12
Ett steg nedåt från de första två filmerna i omstarten men fortfarande spännande. Det känns dock inte riktigt lika realistiskt den här gången, utan den nya regissören som tagit över från Anders Nilsson slänger in lite grejer som är mer till för oss tittare och att föra storyn framåt än för de karaktärer som faktiskt är inblandade. Sen är det väl alltid så med såna här seriefilmer att intresset naturligt avtar lite och man behöver hitta på något nytt för att undvika detta, här känner jag lite att det är mer av samma, fast lite sämre, och det duger inte. Tornving och Hultén göms undan lite den här gången vilket jag tycker är synd och Eklund lyfter som vanligt inte. Det blir bara en stark 2a den här gången.
Rele
2020-07-08
En bra Falk film. Spännande action med några bra skådespelare som Joel Kinnaman och Samuli Edelman. Jag ger en stark trea.
Rai
2018-02-04
Dessa filmer är så sämst!!! Men, men smaken är ju olika och tur är väl det!!!
arruba
2017-06-28
Spännande och återigen kan jag inte sluta le när man ser så mycket av Göteborg, troligtvis för man har en sådan kärlek till staden.
wasteoftime
2016-10-15
Detta är den klart sämsta filmen i serien så här långt. Det kanske mest smickrande man kan säga, är att Jakob Eklund inte ens är filmens sämsta skådis. Det är ingen dålig insats att lyckas med det. Så mycket som är så dåligt. Och man lurar ju ut twisten alldeles för fort. Bara att lägga ihop ett och ett. Nä, Johan Falk, lite bättre, kan du faktiskt än så här. Kanske det mest skrattretande, även om det inte är enkom i den här filmen, är ju hur de försöker måla "Lisa" som en så fin kille, när han i själva verket är ett sådant ärkesvin. Och likaså Johan Falk, förvisso. 6.0 på SH-skalan.

2015-12-14
Denne serien holder utrolig bra klass. Porran og sillen outstanding!
booby
2015-07-22
Kom lite längre i spänningsmomenten än i 'Vapenbröder'.
AddeColciago
2015-07-19
Habil. Bättre än tvåan i den här omgången.
Muskelkungen
2015-07-13
Snäppet över usel.
Visa äldre kommentarer »