Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Johan Falk - Slutet


Alla trådar knyts ihop i denna som är den sista GSI-filmen någonsin.


Originaltitel Johan Falk - Slutet
Alternativ titel Johan Falk 17
Regissör Richard Holm
Manus Viking Johansson
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jakob Eklund, Jens Hultén, Marie Richardson, Peter Franzén, Meliz Karlge, Maria Hörnelius, Aliette Opheim, André Sjöberg, Fredrik Dolk, Malgorzata Pieczynska, Hanna Alsterlund, Mårten Svedberg, Alexander Karim, Magnus Roosmann, Magnus Mark, Zeljko Santrac, Ivars Auzins, Sanna Ekman, Jonas Bane, Ivars Puga, Lauris Subatnieks, Jurek Sawka, Dimitri Laisha, Vladimir Dikanski, Pelle Bolander, Christian Brandin, Micke Spreitz, Erik Bolin, Johan Hedenberg, Mikael Tornving, Isidor Alcaide Backlund
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 721
Filmnummer 117360

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2023-03-15
Rörigt värre när allt ska nystas ihop. Men överlag en värdig avslutning som inte skämmer ut sig.
StureStenhög
2019-04-11
Hyfsad avslutning ändå. Den här sista säsongen har varit lite svagare än de tidigare, och den övergripande storyn har aldrig riktigt lyft, men den knyts iaf ihop helt okej. Men serien lever mest på sina karaktärer och det faktum att det är kompetent med svenska actionmått mätt. Jens Hultën är i vanlig ordning höjdpunkten. Men det är nog lika bra att det här får vara slutet nu innan det kraschar
mammene
2019-04-11
Har lite blandade känslor inför de här filmerna, som vanligt så är det en blandning av riktigt dåligt skådespeleri och några guldkorn som Set tex som verkligen kan vässa till det. Men i det stora hela är det lagom spännande, (om än lite väl blodigt ibland). Men jag gillar det, så en trea blir det.
Henkepedia
2017-12-31
Första gången Sverige lyckats göra en bra action?
Murvel48
2017-11-01
Ett långsökt och rätt ointressant försök att nysta upp alla trådar. "Kryddat" med lite våldsam b-action i sämsta Hollywoodstil. Nära en etta men jag får ge knappt godkänt för Seth Rydells medverkan. Vore det inte på sin plats med en Seth Rydell-serie?
Krille80
2017-04-10
Dags att ta adjö av filmerna om Johan Falk. Jag tycker man gör ett riktigt bra jobb i denna avslutande film. För mig som varit investerad i dessa karaktärernas liv under väldigt lång tid, känner mig faktiskt nöjd med hur saker och ting knyts ihop. Bäst med hela filmserien har onekligen varit karaktären Frank Wagner så saknaden har varit stor i sista omgången filmer. Tänker man dock på de första originalfilmerna så är grunden i filmserien Johan Falk och hans familj. Därför fungerar detta så bra.
Muskelkungen
2017-03-12
Skönt att det är slut.
wasteoftime
2017-01-11
Att säga att jag hade höga förväntningar inför upplösningen, är att tai, men jag hade ändå vissa förväntningar. Och tyvärr blir det mest en grumlig rörig soppa utav alltihopa. Det är alldeles för många trådar, och spår som ska bindas ihop. Och man vill alldeles för mycket, det känns liksom väldigt påtvingat på många sätt. Och eftersom att jag inte vill spoila, så tänker jag låta det vara såhär, något besviken på slutet, även om jag inte hade överdrivet höga förhoppningar, så hade jag ändå hoppats att det skulle vara bättre än så här. 2,0 på SH-skalan.
dafreakish
2017-01-08
När så Falk-filmerna kommit till sitt slut, kan man då känna sig nöjd eller inte? Knyts allt samman på ett tillfredsställande sätt? Svaret är ett nja. Den sista delen är en spretig och aningen förvirrad historia med för mycket ingredienser för att det ska fungera. Allting blir helt enkelt för stort och överdrivet. Men det är helt okej underhållning, med den sura bismaken att det nog ändå hade kunnat bli betydligt bättre. Fast sammanlagt är ändå Anders Nilssons actionfilmer en prestation på hög nivå inom svensk polisfilm.
Nalland
2016-11-13
Ganska stor förväntan på denna avslutande film efter att ha sett tidigare fyra i denna sista serie. Nu knyts detta ihop på ett mycket spännande sätt och framför allt värdigt sett till alla karaktärer och händelser med dessa, där man får reda på både nya saker kring dessa och det nödvändiga med upplösningar av de dilemmor som har löpt genom åren. Kul att få se flertalet skådespelare, som Jakob Eklund givetvis, få spela ut lite mer än tidigare. En tolkningsfråga kanske eller så missade jag detaljen kring vem den andra personen var som bar ut mattan med kroppen? Låt hoppas att hotet från ryssen inte blir såhär påtagligt framöver. Allt som allt visas här att Johan Falk-filmerna spelar i sin egen genre vad beträffar svensk action.
Visa äldre kommentarer »