billiga elavtal

billiga elavtal

Johan Falk - Spelets regler

Det har gått två år sedan Johan Falk och Frank Wagner bröt sitt samarbete och Frank slutade som infiltratör åt polisen. Frank har precis haft invigning av sin bar när hans före detta flickväns bror Kevin hamnar i svårigheter på grund av spelskulder. Samtidigt håller Johan och GSI-gruppen, tillsammans med tyska polisen, på att spränga en ovanligt hänsynslös liga som säljer en ny typ av narkotika som slår hårt mot ungdomar. Franks sökande efter Kevin korsar Johans utredning och öppnar upp för ett nytt samarbete dem emellan...

Originaltitel Johan Falk - Spelets regler
Alternativ titel Johan Falk 7
Regissör Charlotte Brändström
Manus Tage Åström, Viking Johansson
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Ruth Vega Fernandez, Mikael Tornving, Meliz Karlge, Zeljko Santrac, Alexander Karim, Mårten Svedberg, Marie Richardson, Alexander Lang (II), Adil Khan, Mahmut Suvakci, Jens Hultén, Anastasios Soulis, Thure Riefenstein, Nour El-Refai, Jessica Zandén, Hanna Alsterlund, Henrik Norlén, Shebly Niavarani, Thomas Nilsson, Helena Eliasson, Christian Brandin, Roy Hansson, Erik Lundin

2023-02-09
Ytterligare en kompetent del. Mer underhållande än många andra Falkfilmer.
PeterTheW
2023-01-15
Helt okej underhållning!
2018-02-04
Dessa filmer är så sämst!!! Men, men smaken är ju olika och tur är väl det!!!
supermancover
2017-07-17
1. Kan inte Jakob Eklund bara sluta prata engelska innan jag kreverar. 2. Det enda i hela filmen som var intressant var brorsan och ja, det var ju inte så stor del.
wasteoftime
2016-10-22
Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Jakob Eklund gör sig bäst när han inte behöver agera så mycket. Det behöver han delvis här, tyvärr. Han ska inte hålla på och prata engelska heller. Det är ju rätt komiskt att han inte lärt sig bättre engelska (inget fel på hans engelska så sett, men han ska ju föreställa en polis som jobbat 5 år för Europol...). Återigen känns hela inklämmandet av Frank Wagner krystat. Nej, bättre än så här kan ni, det har jag ju sett. 0,4 på SH-skalan.

2015-12-17
Jepp de er fremdeles der.
AddeColciago
2015-09-12
Känns mer fokuserad och påkostad än tidigare filmer.
2015-01-14
Härligt med nya Johan Falk-filmer då de är vida överlägsna Beck, Wallander och allt annat av svensk kriminalfilm(vilket kanske inte säger mycket). Som vanligt är det Joel Kinnaman(Frank Wagner) som stjäl showen och det är hans del i historien som är det riktigt sevärda i filmen. Övriga delen med polisoperationerna är OK men mot slutet försöker man vara smartare än man klarar av vilket drar ner helhetsintrycket. En helt OK start på den nya omgången som skapar förväntningar på kommande filmer. 3+
KlaraSofia
2014-01-18
En ytterst "ordinär" film som håller precis vad den lovar, men inte levererar något alls utöver det vanliga. Plus: Dialogerna mellan Frank och Seth i fängelset är bra. Minus: Fejkblodet är så dåligt gjort att man bara garvar..... Hur fan kan man missa på en sån enkel grej?
ziferN
2013-12-06
Relativt stabil, spännande och klart underhållande Falk-film som tillhör en av de bättre, samt märks det klart och tydligt att det nya kapitlet har en högre budget vilket bidrar också till högre kvalitét. Dessutom så är det skönt att få se Kinnaman tillbaka i centrum där han hör hemma och gör det ännu en gång bra. Det var även glädjande att få se Hultén tillbaka, även om det bara var för en kort stund.