Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

John Dies at the End


På gatan kallas den "Soy Sauce". Det är en drog som garanterar en utomkroppslig upplevelse varje gång, där missbrukaren glider mellan tid och dimensioner. Men vissa som kommer tillbaka är inte längre mänskliga, och plötsligt står jorden inför en invasion från en annan dimension. Mänskligheten behöver en hjälte, men vad de får är istället John och David, två killar som hoppat av college och inte kan behålla ett jobb. Kan dessa två stoppa den kommande invasionen i tid och rädda mänskligheten?


Originaltitel John Dies at the End
Regissör Don Coscarelli
Manus Don Coscarelli
Genre Komedi, Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Rob Mayes, Paul Giamatti, Chase Williamson, Clancy Brown, Glynn Turman, Doug Jones, Daniel Roebuck, Jimmy Wong, Fabianne Therese, Jonny Weston, Allison Weissman, Tai Bennett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 611
Filmnummer 95713

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


martineden
2018-02-05
[rek. 3] När jag såg den här första gången så hatade jag den och jag är inte riktigt säker på hur det kommer sig att jag nu såg om den. Jag är ganska säker på att detta är en annan version av filmen än den jag såg sist, för nu gillar jag den skarpt! Tycker om själva noir-strukturen och många av effekterna. Skön stämning med starka drag av Lovecraft. Mycket bra!!! 4.
stgurgel
2016-10-22
Kul iaf med en story som tar ut svängarna rejält
dudson
2016-06-20
Å herrejösses vilken dynga. Känns som nån varit påtänd sen kludrat ner ett manus på en servett. Trist att det får göras sådan här piss film.
vonadel
2016-04-02
Vill ju helst inte ge sämre än en trea till en film där Giamatti medverkar, men denna var mest bara...förvirrande. Kan ev bli aningens bättre vid omtitt. 4/10
Murvel48
2015-12-26
Det blev bara dummare och dummare vartefter. Sista halvtimman var olidligt tråkig.
Lunatisk
2015-11-15
Helt jävla briljant. Den hade precis det jag önskade men knappt vågade hoppas på. Nära en femma.
Gordyal
2015-10-29
Om Cronenberg och Lynch vore unga idag, och tillsammans skulle göra en "snabb och skitcool film", så skulle den kanske ha blivit något i stil med denna. Men in Black på speed är en annan tanke. Väldigt underhållande men inte särskilt givande. (8/15)
amam
2015-10-21
Kul liten indiefilm. Sevärd.
mugabe
2015-09-05
Syrat och originellt.
lightship
2015-02-15
Det sämsta jag sett och sån psykos-film att jag inte kunde låta bli att älska den mest av allt på jorden.
Visa äldre kommentarer »