John Wick: Chapter 4

Den fjärde filmen om lönnmördaren John Wick kommer att ställa antihjälten mot hans dödligaste fiender hittills. Den mystiske The Marquis, en man som utmanar Wick på en duell på liv och död.

mazquara
2025-03-13
Snygg och så men i slutet blir det bara tv-spelsscener som pågår och pågår i det oändliga
_lucifer_
2024-04-05
Okej, men blir lite samma sak hela tiden. Blir ganska tröttsamt i längden.
2024-03-24
Svag trea enbart för det visuella, för den är trots allt sjukt snygg med scenarion, ljus och färger. Men att sen ta de utdragna fight och skjutsekvenserna man tröttnade på i del 3 ytterligare en nivå var bara plågsamt. När de lugna scenerna är bäst i en påkostad action har det gått åt fel håll.
Commandante
2024-03-11
Kul våld, men cirka en timme för lång. Filmens upplösning bestäms efter mindre än två timmar. Sedan görs den en timme längre helt i onödan bara för att visa ännu mer utdraget dödande. När väl slutet kommer önskar man bara att filmen tar slut någon gång.
Commandante
2024-03-11
HerrNenne
2024-02-29
Ännu en uppföljare som aldrig borde gjorts. Sämre än någonsin. Om någon hade sagt mig efter jag sett första att i andra halvan av filmserien skulle John Wick rida runt på hästar och ha dueller i gryningen så hade jag nog inte trott på det. Bill Skarsgård är ett USELT val. Hela grejen kring Donnie Yen, både karaktär och skådis, funkar inte alls. Sen rullar han komiskt ner för 300 trappor ett par gånger och vad är det här för nåt ens. Trodde dom seriöst att allting folk tog med sig från första filmen var "coola fighter"? Det här är så dumt. Så fånigt. Sen första filmen har den mystiske John Wick mest lufsat runt som en gammal stel gubbe med filmodödlighet. Finns ingen i hela världen som är det minsta intresserad av John Wick eller hans historia längre.
Andreas_
2024-01-03
Herregud, trodde att vi hade nått nivån patetiskt i den tredje filmen men det gick att gå ett steg längre till ännu mer patetiskt, visserligen är filmen mer underhållande än 3e delen men det är fortfarande lika hjärndött på alla nivåer, gillar man detta eller tycker att det är det bästa man sett inom actionffilmer så är man nog mentalt handikappad eller 12 år gammal skulle jag tro, visst är det snygga miljöer, snyggt filmade actionscener, många bra skådisar med men det räcker ändå inte, aldrig varit med om så "tråkig" action förut, det är action konstant i nästan 3 timmar och det är tråkigt, för det finns ingen själ eller hjärta eller hjärna bakom, det ger ingenting, ungefär som att spela ett datorspel där du slår in ett fusk och bli odödlig och får atuto aim och bara går omkring och röjer i spelet med dom mest korkade AI fienderna någonsin, för att du har ju även satt nivån på easy...patetiskt dåligt och är så glad att det är över nu, första filmen var intressant och en skaplig actionrulle faktiskt, andra filmen fungerade helt okej, men tredje filmen och fjärde filmen här är bara patetiskt dåliga, trots att Donnie Yen och Bill Skarsgård hoppar in och gör skapliga roller, Keanu Reeves fungerar som actionskådis men hans karaktär John Wick blir bara mer och mer patetiskt med varje film tyvärr, så här kan jag inte ens säga att han är bra längre, Ian McShane är väl den som glänser mest i alla dessa Wick filmer och vi vet nu att regissören Chad Stahelski kan filma coola actionscener, hoppas bara att vi får se mer av honom bakom kameran där det finns bättre manus till mer vettiga och inte helt hjärndöda actionfilmer som denna, som sagt, första John Wick filmen är helt okej men sedan har det gått mer och mer utför, det enda som är positivt med fjärde filmen är att den är något bättre än den riktigt dåliga 3e filmen, sen saknar jag som actionfilmer som har blodpåsar istället för kass CGI, för inte ens våldet är i actionfilmerna är coolt längre som det en gång i tiden var på 80 och 90 talet, då det faktiskt såg realistiskt ut, nu ser man hur datoriserat det är och det gör allt ännu sämre, nej tack för mer John Wick filmer och tack och lov så har jag aldrig spenderat en krona på dessa skräpfilmer på bio, jag saknar gamla suveräna actionfilmer med själ och hjärta bakom all action, som t.ex Die Hard 1, Leon, matrix 1 eller Bourne filmerna, där har vi välgjorda, bra och underhållande actionfilmer med hjärta och själ bakom, betyget blir en mycket svag 2:a
AdamB-film
2023-10-31
Det som räddar den ifrån en etta är att den håller visuellt hög klass, några dialoger och scener är också rätt fyndiga, och, helt oväntat leverar Scott Adkins en härlig roll! I övrigt måste denna film inneha rekord i flest missade skott. Fightingscenerna är på tok för långa för att bli intressanta och får Commando att framstå som en realistisk film. Huvudrollerna klara hur mycket stryk, skottskador och elakheter tills det bara blir absurt. En blind, om än ganska trevlig karaktär, hitman träffar bättre än 20 seende, nej då kan man hellre se Blind Fury med gamla Ruttan! Och man tröttnar ganska snart på att allt dessa hitmen har på sig är gjort av kevlar. Bara det att Keanu Reeves skjuter headshots på löpande band med kavajen upphöjd som skydd... ja det blir bara töntigt. Jag hade inte förväntat mig underverk, men detta blev tyvärr enbart en besvikelse, och hur den kan ha 7.7 på IMDB...
Björkman
2023-08-07
Visuellt otroligt snygg och vissa dialoger håller hög klass, men som helhet något av en besvikelse. Visst är alla fightscener snygga, men problemet ligger i att de är på tok för många och långdragna. Det är en orgie i upprepande sekvenser i mångt och mycket. Visuellt ligger filmen på toppbetyg, men som helhet kan jag inte ge mer än en tvåa. Godkänd underhållning där man inte behöver tänka så mycket, men inte mer.
Spook
2023-08-06
förstår inte hur den kan ha fått så högt betyg. känns som en expendables-fiklm med stallone. bara action, inget manus eller dialog. keanu får säga 10 meningar max under ~3 timmar... filmen är ok, inte mer än så.