Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Johnny Be Good


Det är rekryteringstider och Johnny Walker är USA:s hetaste unga fotbollsspelare. Frågan är om han kommer att anta något av alla de erbjudande från fina college där han får fortsätta med fotbollen eller ge upp sin fotbollskarriär och välja sitt lokala college, där också hans flickvän går?


Originaltitel Johnny Be Good
Regissör Bud S Smith
Manus Steve Zacharias, Jeff Buhai, David Obst
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare Anthony Michael Hall, Robert Downey Jr, Paul Gleason, Uma Thurman, Steve James (I), Seymour Cassel, Michael Greene, Marshall Bell, Deborah May, Michael Alldredge, Jennifer Tilly, Jon Stafford, Peter Koch, George Hall, Lucianne Buchanan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 134
Filmnummer 14632

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2020-02-03
Ja, det här var dåligt. Huvudpersonen är osympatisk och filmen är tråkig.
filmfreak1
2013-07-17
Bland de sämsta high school/collage-filmerna från 80-talet...tyvärr, och Anthony Michael Hall har tappat all sin charm....tyvärr
AddeColciago
2010-05-25
Som ett tuggummi - segt och smaklöst.
Fläskkäft
2009-04-08
Den skulle tagit mer fart och lyft ordentligt men det hände inte och kvar blir en halvrolig rulle med en ordentlig moralkaka. Hall var kanon i John Hughes filmer, här har han vuxit till sig och tappat lite av charmen. Downey Jr som jag alltid har haft svårt för är bara irriterande och jobbig. Uma är förträffligt fin, bäst är Paul Gleason som alltid spelar samma karaktär känns det som, dvs ett riktigt svin och han gör det väldigt bra. Ett par roliga händelser räcker inte till en trea, tyvärr.
St_affan
2007-08-12
Besvikelse. Även om jag älskar 80-tal och amerikansk fotboll.
Phoenix1
2007-02-16
Den här filmen var klart underhållande på ett sätt som bara 80-tals filmer kan vara , så där lagom lite puttrande roligt , men Downey Jr , var inget vidare och inte rolig , köp den inte se den om den går på Tv ;-)
Stan
2007-02-15
Många fina brudar som det ska vara i en B-film från 80-talet..
W-dahl
2006-07-26
Robert Downey Jr gjorde ganska mycket skit i sin ungdom...
ahkoila
2004-06-29
Rätt ok men lyfter aldrig.
djonipony
2004-01-18
såg den bara för att få se en 17-årig (hade inte ens fyllt 18 vid premiären 1988) uma thurman; jäklar va söt hon va; o inte LITE sexig i helkropps-strumpa heller =) Dock e väl DET d enda bra med filmen. En riktig kalkon som jämt klipper när d blir dags att visa bröst; till slut får i 6 st. på ett motelrum, men då e filmen redan så jvla värdelös så mante orkar bry sig. Downey jr e sjukt enerverande! I slutet får vi löjliga ursäkter o t.o.m. ett TAL, med budskapet "pengar är dåligt för dig". Kontenta: värdelös college-/footballfilm som drar undan kameran för nakenhet.
Visa äldre kommentarer »