Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Jonah Hex


Den amerikanska militären ger en efterlyst prisjägare ett erbjudande han inte kan tacka nej till: i utbyte mot sin frihet måste han stoppa en terrorist som är redo att släppa lös helvetet på jorden. Terroristen råkar vara mannen som vanställde honom och dödade hans familj.


Originaltitel Jonah Hex
Alternativ titel Jonah Hex
Regissör Jimmy Hayward
Manus Mark Neveldine, Brian Taylor
Genre Action, Thriller, Western, Skräck, 2010-tal
Skådespelare John Malkovich, Aidan Quinn, Josh Brolin, Wes Bentley, Michael Shannon, Tom Wopat, John Gallagher Jr, Michael Fassbender, Will Arnett, Rio Hackford, Megan Fox, Lance Reddick, Julia Jones (III), Luke James Fleischmann, David Jensen, Billy Blair, Sean Boyd
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1550
Filmnummer 78984

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2021-12-30
Wow! Från den tiden då DC inte hade lyckats hitta rätt mellan serietidningsestetik och action. Här kan man få se (spoiler alert) hästar utrustade med dubbla Gatling-kulsprutor, folk som väcks upp från de döda av någon slags demon-Hex, 1800-tals massförstörelsesupervapen, en JÄTTEOND John Malkovich, en slags (mycket kort) fantasirekonstruktion av Virginia/Merrimac vs Monitor, och den godhjärtade men tuffa prostituerade Megan Fox (som alltid har ett beauty-softfilter på sig i varje scen, undrar om det stod i kontraktet). Filmen är fullproppad med duktiga skådespelare (också) och man undrar hur det har gått till. Josh Brolin är alltid bra och han gör det han kan men filmen är lite för fjantig för att det ska gå hem -- den försöker vara cool men saknar glimten i ögat. Man hade fått gå all-in på steampunken eller stiliserat ultravåld för att få det att funka. Det enda som är bra är musiken som för det mesta funkar utmärkt. Ändå inte riktigt en etta, utan en svag tvåa. Föredömligt kort för att vara så skräpig, 81 minuter är inklusive eftertexterna, egentligen är den 73 minuter.
Berkan
2018-09-21
H-e vad dålig den var. Misslyckas fullständigt med att få till den där serietidningskänslan som de verkade vara ute efter.
Rele
2015-06-20
Filmen är väldigt dålig Jag ger en etta.
HansMoleman
2015-06-19
Känns som de medvetet försökte göra en dålig film.
Mikael602
2015-06-19
Filmen försöker vara bättre än vad den egentligen är.
Djason
2015-05-11
Snyggt gjord, gillar scenerna med de döda men i det stora hela är detta en platt film. Hur stora namn som Josh Brolin och John Malkovich hamna i detta är en gåta. Däremot att Megan Fox hamna i denna är mer förståligt, en vacker kvinna men med pinsamt små skådespelartalanger.
TheHorrorfan
2015-04-19
Kunde ha blivit någonting, men det var för mycket "Western" och för lite "Skräck" för min smak.
Krille80
2015-01-05
Jag tyckte detta var rätt dåligt. Produktionsmäsigt så ser filmen rätt snygg ut med snygga miljöer och stora som små specialeffekter men sett till skådespelarprestationer och manus så känns detta amatörmässigt och ointressant. Väldigt oengagerande och väldigt lättglömt. Megan Fox är som vanligt väldigt snygg och samtidigt väldigt dålig skådespelare. 1+
KyLLo
2013-09-27
Överraskad att den totalsågas av användarna. Är det verkligen bland det absolut sämsta ni sett? I mitt tycke varken superbra eller dålig. Ingenting att lägga på minnet, men helt okej för stunden. En del kända namn i rollistan också.
Wulfgang666
2013-07-26
Häftig film!
Visa äldre kommentarer »