Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Josie and the Pussycats


Josie, Melody och Val har varit vänner sedan barnsben. De är fast beslutna att få ut sitt rockband ur garaget och in i stratosfären - alltmedan de håller fast vid sin egen stil, utseende och sound. Bandet upptäcks snart av höjdarmanagern Wyatt Frame som presenterar dem för Mega Records vd Fiona som nästa stora grej. Efter bara några dagar ligger deras singel etta på topplistan, men de upptäcker snart att allt inte är som det verkar. Fiona och Wyatt har utarbetat en högteknologisk plan för att kunna kontrollera Amerikas ungdomar genom subliminala meddelanden i deras musik. Det är dags för Josie and the Pussycats att visa klorna och slå tillbaka.


Originaltitel Josie and the Pussycats
Regissör Deborah Kaplan, Harry Elfont
Manus Deborah Kaplan, Harry Elfont
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Rachael Leigh Cook, Rosario Dawson, Tara Reid, Gabriel Mann, Paulo Costanzo, Missi Pyle, Alan Cumming, Parker Posey, Tom Butler, Alexander Martin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1599
Filmnummer 4641

Recensioner

Skapad 2019-12-07 av Stygga-Vargen
När jag var tonåring så hade vi både Canal + och TV1000 och jag tittade en hel del på båda delarna, men Canal + var den stora favoriten. De visade väl inte särskilt mycket skräck (vilket var ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2019-03-07
Kommer inte ens ihåg ett dugg från denna film, men bara titel på filmen får mig att rysa!!!
Stygga-Vargen
2016-07-17
Älskar den! Gillar musiken, humorn och skådespelarnas insatser. Jag var 13-14 när jag såg den på TV första gången och fastnade för den direkt och nu har jag den i DVD-samlingen.
Krille80
2014-10-28
Jag såg denna film när jag var 22 år och jag visste redan då att denna film inte egentligen var riktad till mig men ibland när man inte har något att göra kan en film med snygga tjejer pigga upp. Sedan bör tonårstjejer recensera filmen istället för mig.
snyltare
2014-07-26
Hur kan man inte gilla detta? Som filmbranschens julfest med tema mediekritik! Vore perfekt som musikal. Eller: det kanske finns, eftersom det tydligen är en tecknad serie från 60-talet.
Dele
2014-05-21
Sådär. Väldigt ojämn satir som siktar in sig på en ganska begränsad målgrupp, men idén med hjärntvätt via musiken känns relativt kul (om än inte speciell). En välvillig svag trea.
yrkeschaufföre
2014-03-27
Jag gillar den men begriper inte riktigt upplägget med ironin? eller om det bara är riktig reklam.
Merlin242
2011-09-23
Ok, det här är en riktigt plastig B-komedi, men jag GILLAR den faktiskt. Den slår något slags rekord i antalet produktplaceringar och varumärken som exponeras under filmens gång. Det är bara FÖR mycket, dom måste ha blåst reklambyråerna genom att skriva kontrakt med ALLA. Dessutom är dold reklam ett centralt tema i filmen :-) Väldigt tramsig film, men den har lite personlighet. Jag ser den med en slags känsla av guilty pleasure..
kirderf
2010-04-28
nästa en 3a kanske. tycker om att dom driver med allt alla som har med musikindutrin att göra idag, framförallt pop då. Straiter säger det rätt bra. fast jag kan nog inte sätta mer än en 2a. kommer den på tv och man känner för att kolla på en töntig feelgood film som driver med sig själv och allt annat så funkar den bra.
N-din
2009-07-27
Nja, ganska kul men också väldigt töntig.
skottskadad
2009-07-10
SJUKT dålig, dessutom fullproppad med reklam
Visa äldre kommentarer »