Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Jumanji


Två barn hittar ett gammalt dammigt spel kallat Jumanji. De bestämmer sig för att testa spelet, och det får konsekvenser de knappast kunnat drömma om. Jumanji är nämligen inget vanligt spel.


Originaltitel Jumanji
Regissör Joe Johnston
Manus Greg Taylor, Jonathan Hensleigh, Jim Strain
Genre Familjefilm, Action, Thriller, Äventyr, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Robin Williams, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Bonnie Hunt, Bebe Neuwirth, Jonathan Hyde, Patricia Clarkson, David Alan Grier, Adam Hann-Byrd, Laura Bell Bundy, James Handy, Gillian Barber, Malcolm Stewart, Annabel Kershaw, Lloyd Berry, Brandon Obray
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15007
Filmnummer 384

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2019-08-13
En enda lång spotfest där handlingen egentligen bara består av att se hur många olika faror de kan utsätta stackarna för. Men visst är det underhållande och Williams gör sin grej och supporteras bra av en ung Kirsten Dunst, en äldre Bonnie Hunt och en David Alan Grier som man nästan tycker lite synd om i sin roll som polisman. Visst får den många nostalgipoäng från barndomen den här, det går inte att förneka. Effekterna har i vissa fall åldrats ganska dåligt men i andra fall ser de förvånansvärt bra ut. Jag står verkligen och väger men känner att det här är tillräckligt mycket good times för att smälla till med en svag 3a.
vonadel
2018-05-23
Kom ett erbjudande på denna i samband med släppet av den nya Jumanji-filmen. Den var dessutom i 4K vilket kändes spännande. Minns att jag gillade den ganska mycket när det begav sig.Höll väl inte riktigt måttet på samma sätt idag. När den kom var det ganska nytt med CGI-effekter och man fascinerades över vad coolt det var. Det är absolut inte uselt idag heller, men det har ju ändå hänt en del. 6/10
dudson
2018-04-18
Funkar okej som skön slö tittande. Effekterna är helt okej för att vara en sån gammal film. Älskade hur snut bilen blev mer&mer paj ju längre filmen fortgick😂🤣. Williams passar perfekt i rollen oxå.
Rai
2018-02-27
Rätt bra...
Pari
2017-02-22
Makalöst underhållande!
jlam
2016-12-16
Tjo, här visar vi upp häftiga effekter!..(som är halvdammiga tjugo år senare) Hade det varit mer i stil med "Fine! Take it!"-repliken mot slutet så hade betyget höjts.
Ful_fisk
2016-11-22
Rätt skum historia egentligen... Vem uppfinner ett sådant här spel och vad är poängen med att spela det? Nåväl, ändå en smått underhållande familjefilm med lagom mycket värme och humor.
Stygga-Vargen
2016-10-09
Kultklassiker! Williams gör en av sina bästa roller i en av 90-talets bästa filmer. Ganska udda story men det är bara en fördel. Snygga specialeffekter.
yrkeschaufföre
2016-06-19
Den här håller fortfarande (kanske inte aporna) och Robin är bra utan att spela över. Å känns inte slutet lite konstigt?
Dream
2016-03-31
Finns familjefilmer man tröttnar på, fast denna är lite annorlunda och man minns den väl, ifall man ser den ofta eller inte, det är ett gott tecken, dock har vissa av filmens effekter åldrats jag tänker bland annat på aporna som ställer till med oreda i köket, vilket är synd, men en grym familje klassiker och med tanke på att den är så enkel att komma ihåg, trots att det bara är en familjefilm, så ger jag den en stark 3a.
Visa äldre kommentarer »