Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Jumanji: The Next Level


Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker de att inget är som de förväntat sig. De kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.


Originaltitel Jumanji: The Next Level
Alternativ titel Jumanji 3
Regissör Jake Kasdan
Manus Jake Kasdan, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg
Genre Komedi, Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Awkwafina, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Madison Iseman, Ser'Darius Blain, Danny DeVito, Danny Glover, Rhys Darby, Colin Hanks, Rory McCann, Marin Hinkle, Dania Ramirez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 244
Filmnummer 134984

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Spook
2020-06-14
riktigt skräpig när kevin heart är den enda som kan agera...
ThePatient
2020-04-23
Vissa grejer är balla, så den får en tvåa, men ofta saknar den känsla och lyckas inte med de minnesvärda ögonblicken den försöker åstadkomma.
PeterTheW
2020-03-14
Stark tvåa, gränsar till trean. Lite väl lång men i stort en helt ok underhållningsrulle.
ekneB
2020-03-07
En helt klart OK uppföljning om än inte lika stabil som remaken. Måste också säga att skådespelet med alla olika karaktärer är fantastiskt
Nintendo64
2020-03-01
Helt ok popcornrulle...
amam
2019-12-30
Idén att ta med gubbarna är snudd på genialisk, kudos till manusförfattaren där. Annars är det här bara en upprepning av den första filmen. Stabil underhållning för stunden.
myslas
2019-12-16
Förra filmen var kul och överraskande och hade den fördelen att den gjorde något annorlunda än originalet. Det här däremot är rätt mycket en kopia på re-maken fast med ett gäng floskler och väldigt trista gubbskämt. Mestadels tråkig och meningslös.