Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Jumper


David Rice upptäcker en dag att han kan teleportera sig till vilken plats som helst. Han lär sig sakteliga hantera sin unika förmåga och hur han bäst använder den till sin egen fördel. David inser dock snart att han inte är unik, att det finns fler med denna förmåga, s.k. Jumpers, och att det finns de som gör allt för att utplåna dem.


Originaltitel Jumper
Regissör Doug Liman
Manus David S Goyer, Simon Kinberg, Jim Uhls
Genre Drama, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Hayden Christensen, Rachel Bilson, Jamie Bell, Samuel L Jackson, Diane Lane, Michael Rooker, Max Thieriot, AnnaSophia Robb, Jesse James, Teddy Dunn, Tom Hulce, Barbara Garrick, Meredith Henderson, Sean Baek, Kristen Stewart
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7793
Filmnummer 55769

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av zac2go
zzzzzzzzzzz... *vaknar* Åhh, jag som tänkte skriva en liten recension... Jumper är en film om en ung pojke som upptäcker att han kan teleportera sig fram och tillbaka i rummet. Det visar sig att ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-25 av Rollywood
När David Rice (Hayden Christensen) som ung råkar ut för en fruktansvärd olycka händer något mycket märkligt. Han förflyttar sig själv i säkerhet med bara en blinkning. Överraskad och skrä...   Läs mer »

Skapad 2019-11-25 av Cloudia
[-]Själv tycker jag inte så mycket om filmer ur den här genren men den här var riktigt dålig. Jag kan förstå om någon gillar den men den har ingen riktig förklaring hur de kan teleportera och...   Läs mer »

Skapad 2019-11-24 av Mat1az
Den unga och utstötta grabben David Rice (Hayden Christensen) får en dag reda på att han är en så kallad ”Jumper” och kan därmed teleportera sig vart han vill, när han vill. På grund av en j...   Läs mer »

Skapad 2019-11-22 av Andy_B
Ibland undrar man hur det går till i manus-stadiet när de utvalda sitter och läser bland manus och bestämmer vad som ska bli film, tv-serie eller inget alls. Vissa serier kan i efterhand tyckas ha...   Läs mer »

Kommentarer


LizzyElisabeth
2018-12-15
Helt okej underhållande spänning..
ramlarin
2016-08-20
Kul plot, men ack så dåliga insatser av typ samtliga utom Rachel Bilson, även om hon inte får mycket att jobba med av manuset. Snygga actionscener, men allt faller tyvärr på det RIKTIGT usla skådespeleriet. Kul visserligen med många varierande locations – de skuttar ju typ runt i hela världen – men överlag håller det absolut inte.
lyssander
2016-01-13
Jumper får bara ettor och tvåor här. Så dålig är den inte. Full action hela tiden, Inte en död sekund. Fattar inte vad Samuel Jacksons rollfigur håller på med. Men varför ska man fatta allt i en sån här film?
Litsne
2016-01-03
Eftersom jag såg den sönderhackat över flera dagar så ska jag vara snäll och sätta en 3:a. En svaaaaaag dito.
laowai
2015-07-24
Så hemsk, så många anledningar till varför den här filmen suger. Och tjejens enda repliker är i stort sett att säga killens namn om och om igen zzzzz.
swecarlsson
2015-03-04
usch, orkar knappt att se den. Osammanhängande och kasst skådespeleri. Svag tvåa.
AlbinWesley
2015-01-04
Jag tycker Liman lyckas med det mesta som rör stämningen. Utseende och så vidare. Dock är idén från början knepig, och trots att underhållningsvärdet är ok så faller filmen på eget grepp. Jag hade inte orkat mer än dessa 88 minuter, men berättelsen funkar inte i nuvarande form på denna speltid. Så ja det gick ju lite fel lite överallt känns det som.
idd
2015-01-01
Så... ingen ser dem teleportera sig?
Krille80
2014-12-22
En riktig intressant idè blev inte en direkt bra film. Filmen känns väldigt tom och låter aldrig mig som tittare få tid att känna något för karaktärerna. Riktigt ointressant kärlekshistoria. Skulle gärna velat fått reda på mer om bakgrunden runt "jumpers". Sedan tycker jag inte att Hayden Christensen är någon direkt bra skådis och dessutom har jag verkligen börjat tröttna på Samuel L. Jackson. Något jag inte trodde skulle hända någonsin. Den enda som får godkänt är Jamie Bell.
dafreakish
2014-11-26
Liman brukar vara en ganska stabil regissör med hygglig vetskap om vad som är bra och dåligt. Här har han dock helt tappat omdömet och satt in Hayden Christensen i en huvudroll (något som enbart fungerat en enda gång tidigare) och skapat en genomstressad film utan vare sig poäng eller logik. Jacksons töntigt färgade hår gjorde ju inte heller saken bättre...
Visa äldre kommentarer »