2.6
2.6
Min låtsasfru

Danny är en framgångsrik plastikkirurg som använder en vigselring som raggningsknep för att få tjejer på kroken. När han en dag träffar sin drömkvinna går det fel och han trasslar då in sig i en mängd lögner för att få behålla intresset från henne. Detta leder till att han tvingar sin läkarassistent, den vackra och lojala Katherine, att ställa upp och spela frun som Danny ligger i skilsmässa med...
Originaltitel | Just Go with It |
Regissör | Dennis Dugan |
Manus | Timothy Dowling, Allan Loeb |
Genre | Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson, Brooklyn Decker, Bailee Madison, Griffin Gluck, Nicole Kidman, Dave Matthews, Kevin Nealon, Rachel Dratch, Allen Covert, Minka Kelly, Dan Patrick, Jackie Sandler, Rakefet Abergel, Keegan-Michael Key |
Inte för att Adam Sandler brukar göra speciellt smarta filmer men det här var ovanligt korkat även för att vara honom. Ingenting av handlingen är logiskt nånstans och filmer som bygger på att upprätthålla en lögn är ju generellt tramsigt och extra mycket så här. 90 minuter hade varit mer än tillräckligt för en sån här film så där blir det ytterligare ett minus. Ungarna till Jennifer Aniston är fruktansvärt dåliga skådisar. Nick Swardson är usel i en roll som jag inte förstår varför inte Rob Schneider fick. Adam Sandler kör sin vanliga tolkning av en vuxenbäbis som världen av nån anledning faller som furor för och vad Nicole Kidman gör i en sån här film borde det säkert kunna göras nån dokumentär om. Det händer att det sker nånting roligt det gör det, men det är också så jävla dumt att jag inte kan låta bli att drämma till med bottenbetyget.
Den är bra och rolig
Rolig, charmig och romantisk. Ganska moget för att vara Adam Sandler.
Barnen och Swardson är roliga, Ansiton och Kidman funkar bra ihop. Lite overkligt att Katherine faller för Danny.
Fruktansvärd usel!!!!
Dom var i alla fall söta i baddräkt
Rätt bra.
Vissa poänger men inget att hänga i granen direkt
Tyvärr har man sett detta flera gånger förr och karaktärerna var inte tilräckligt intressanta för att man ska bortse från det. Lite meh känsla över hela filmen.
Inte så tokdåligt ändå, men inte heller bra, men helt okej förströelseunderhållning. Adam Sandler är Adam Sandler. Plotten är ju rätt uppenbar från första början. Kul twist är ju att Nicole Kidman ställer upp i en sån här film, det är ändå lite otippat. En stabil etta, med inte allt för långt upp till tvåan. 0,0 på SH-skalan.