Just Like Heaven

David har hyrt sig en schysst lya i San Fransisco. Det sista han förväntar sig är en sambo, men en dag dyker en snygg, men sjukligt pedantisk tjej upp. Hon heter Elizabeth och är helt övertygad om att lägenheten är hennes. David sätter in nya lås, men inget tycks kunna få den mystiska tjejen att försvinna.

Filminfo

Originaltitel Just Like Heaven
Alternativ titel If Only It Were True
Regissör Mark Waters
Manus Peter Tolan, Leslie Dixon
Skådespelare Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey-Waters, Ben Shenkman, Jon Heder, Ivana Milicevic, Rosalind Chao, Chris Pflueger, Kerris Dorsey, Alyssa Shafer, Ron Canada, Caroline Aaron

Skapad 2019-10-30 av wst
Man har sett det förut, och man kommer se det igen, men ändå blir man (oftast) lika berörd varje gång man ser en liknande film som detta. Det här är en film för den som gillar romantiska filme...   Läs mer »

Tatty
2025-03-12
Gillar den verkligen. Rolig och så fin film. Varma känslor.
mammene
2023-04-30
Roligt och uppfinningsrikt, dessutom känns Buffalo och Witherspoon mycket naturliga i sina roller. En lite crazy historia som knyts ihop bra i slutet, stark tvåa.
2023-04-29
Jag är svag för den här typen av upplägg, men jag kan inte påstå att den här filmen gör ett speciellt bra jobb med att etablera sitt scenario och vilka regler som gäller. Det finns inte heller så mycket trovärdighet i hur karaktärerna agerar. Så inledningsvis känns det lite svajigt och tillgjort, men filmen har en viss charm som mer och mer tar överhanden. Witherspoon och Ruffalo är två sympatiska skådespelare och bildar ett par värt att engagera sig i. Humorn är även den förvånansvärt lyckad överlag, och det blir en ganska trevlig film av det här till slut, trots att den har sina fåniga inslag. Stark tvåa
2017-08-01
Rolig och underhållande film med bra skådespelare.
picklessmulan
2015-08-15
Helt Okej Romantisk komedi! Skådisarna gör att filmen landar på en 3a istället för en 2a.
KyLLo
2014-12-29
Rollen passar Reese som handen i handsken. Historien går framåt och de värsta klyschorna undviks. Ingen stor överraskning som helhet, men det är heller inte en i mängden romantiska komedier. Fin musik också.
2014-11-20
Vilket fantastisk och charmig skådespelare Reese Whiterspoon är. Jag bara smälter när hon sätter igång och pratar. Vem kunde dessutom tro att Mark Ruffalo kunde vara kul. Paret har en bra kemi och det finns en del riktigt roliga scener i denna filmen. 3+
AmyTatti
2013-09-29
Charmig. Bra skådespelare. Feel-good-film. Blir lite cheesy i slutet men det är tydligen svårt att undvika i romantiska komedier: "take it or leave it".
Pearldrop
2013-09-06
Charmig
100tonvalspäck
2013-08-28
Förutsägbar, lättsam och alldeles för gullig. Precis som en romantisk komedi ska vara alltså. Svag trea då den ändå håller någorlunda bra rätt igenom med annorlunda upplägg, några lättsmälta skämt och faktiskt fin kemi mellan Witherspoon och Ruffalo.