2.4
2.4
Justice League
Efter händelserna i Batman v Superman: Dawn of Justice, sätter Bruce Wayne och Diana Prince ihop en grupp av superhjältar för att bekämpa en mäktig fiende som hotar vår värld.
Originaltitel | Justice League |
Regissör | Zack Snyder |
Manus | Chris Terrio, Joss Whedon |
Genre | Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal |
Skådespelare | Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J K Simmons, Ciarán Hinds, Amber Heard, Joe Morton, Lisa Loven Kongsli, Ingvar Eggert Sigurðsson, David Thewlis, Sergi Constance, Julian Lewis Jones, Francis Magee, Michael McElhatton, John Dagleish, Kobna Holdbrook-Smith |
Vet inte om man ska bedöma handlingen eller effekterna. Men gillar effekterna iaf, sen blir det lite väl mycket action kanske, men det är väl samtidigt det som är behållningen, då jag inte tror att mer dialog hade lyft filmen. Älskar karaktären Steppenwolf
Känns som ett hån att denna version gavs ut under Zack Snyders namn då det var en annan regissör som färdigställde den. Filmen är inte dålig men många detaljer får den att verka som en marvelversion av Justice leage. Se Zack Snyders justice leage istället om ni vill få den ultimata upplevelsen.
Såååå mycket etta!
Fy fan vad jag avskyr sådana här filmer, men ibland går det att slötitta på dem...
I brist på annat att berömma dem för, så får jag ändå säga att DC-filmerna är imponerande jämna. Jag har inte gillat någon av dem, men inte direkt ogillat någon heller. Här tyckte jag att det började ganska bra, man får förvisso stå ut med en del klumpig dialog och halvtaskig humor, men det är ändå någorlunda underhållande att se teamet ta form. Tyvärr blir det sedan i vanlig ordning bara trist CGI-action av det här. Afflecks Batman är verkligen bra träig, medan Gadot åtminstone alltmer börjar kännas rätt i rollen, men hennes karaktär saknar fortfarande personlighet. Då ser jag mer potential i Aquaman och The Flash, men jag kan inte påstå att de fungerar speciellt bra här. Skurken kommer jag knappt ihåg vem det var. I övrigt känns allt lite för livlöst, lite som att huvudkaraktärerna är de enda som existerar i den här världen, det blir ju ett extra stort problem när själva poängen är att den världen ska räddas. Jag får väl sätta mitt hopp till att det är mer liv under ytan i nästa film
Vilket spektakel till film. Riktigt pinsamt. Tröttsam att beskåda Big- Time.
Skrattretande dålig och på gränsen till patetisk. Bara spektakel och ofokuserat spektakel dessutom
Starten på filmen brukar vanligtvis vara den bästa, här kände jag verkligen inte det. Men det blev lite bättre emot slutet, overall så är den bättre än Black Panther :P Nej men skämtåsido, ser jag den som en egen film så är den en stark 2.a
Nu har jag sett Aquaman (som jag gillade) men den här filmen är fortfarande onödig. Störst behållning gav Wonder Woman så jag önskar mig fler filmer med henne.
Helt OK, lite besviken över Steppenwolf. Ingen vidare skurk, hade väntat mig Darkseid.