Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Justice League vs. Teen Titans


Robin blir skickad till att arbeta tillsammans med Teen Titans. Efter att hans beteende lett till att Justice League misslyckats på ett uppdrag. Men efter att skurken Trigon tar kontroll över Justice League och hotar världen. Är det upp till Teen Titans att vara mänsklighetens ända hopp.


Originaltitel Justice League vs. Teen Titans
Regissör Sam Liu
Manus Alan Burnett, Bryan Q Miller
Genre 2010-tal, Animerad, Action
Skådespelare Jason O'Mara (röst), Jerry O'Connell (röst), Rosario Dawson (röst), Shemar Moore (röst), Jake T Austin (röst), Christopher Gorham (röst), Sean Maher (röst), Kari Wahlgren (röst), Stuart Allan (röst), Taissa Farmiga (röst), Jon Bernthal (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 78
Filmnummer 121640

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


vonadel
2017-12-14
Har velat se en av dessa DC-rullar ett tag och nu blev det av. Vet inte riktigt, "omslagen" ser betydligt coolare ut än hur själva filmen sedan upplevs. Just att man tecknar istället för animerar också. Är det billigare? Och vilken är målgruppen egentligen? Barn och tonåringar? Eller även vuxna? Svårt, men av någon anledning får jag lite barnvibbar av det, men det beror kanske på felaktiga kopplingar till andra tecknade serier som just är riktade till barn. Hmm...medel. 5/10
AlaRegularis
2016-07-21
Stabil Justice League-rulle. Kul att man introducerar lite "nya" karaktärer. Hur mycket jag än älskar karaktärerna så är det lite trist att i princip alla DCs animerade filmer fokuserar på Batman eller Justice League. Jag hoppas att de vågar vidga vyerna i framtiden.
Akana
2016-04-04
Damien var ju badass som tusan! http://i.imgur.com/MPA5Qxb.gif
Hanness
2016-04-03
Håller med DrJW.
DrJW
2016-04-01
Jag gillar verkligen inte Damien, han är så himla dryg! Han var åtminstone tolererbar i Batman: Bad Blood eftersom fokusen inte var på honom! Men annars så var den här ok, hade faktiskt föredragit att den här handlade bara om Teen Titans, med Tim Drake´s Red Robin som ledaren eftersom de här är ju New 52-universumet, mot Trigon.
zallaxx
2016-03-31
ny och helt ok