Justice League: War

Jordens mäktigaste superhjältar måste återförenas för att stoppa en utomjordisk attack...

Originaltitel Justice League: War
Regissör Jay Oliva
Manus Heath Corson
Genre Äventyr, Action, Animerad, Fantasy, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Michelle Monaghan (röst), Alan Tudyk (röst), Sean Astin (röst), Shemar Moore (röst), Christopher Gorham (röst), Justin Kirk (röst), Jason O'Mara (röst), Steve Blum (röst), George Newbern (röst), Zach Callison (röst), Bruce Thomas (röst)

AW8
2015-08-15
En dålig serie får en ännu sämre adaption. Superman framställs som en arrogant mobbare, Wonder Woman som en hjärndöd barbar. De flesta av karaktärerna är allmänt jobbiga. Usch, så här ska inte Justice League vara.
Dutch
2015-07-20
Jäkla ös
AlaRegularis
2014-12-13
DCs animerade universum fortsätter att leverera. Riktigt maffig, maxad och underhållande film som gör ett bra jobb med att översätta serien till animerad film.
Hanness
2014-12-07
Grym!
ilgoga
2014-07-20
Helt ok, men ingen höjdare, läste "arcen" i tidningen när den kom och den var väl bättre men inte heller så inspirerad.
peterclash
2014-04-22
Bra New52. DC animation är bra.
Halofreak92swe
2014-03-05
Smått underhållande men knappt godkänd.
Kubrick
2014-02-17
Underhållande, men jag avskyr verkligen Green Lantern.
DrJW
2014-02-14
Förmodligen den första animerade filmatisering av New 52-tidslinjen. Och vad är New 52? I princip en tidslinje där DC har rebootad och börjat om med deras karaktärer. Och gjort den mer modern. Marvel har också en liknande med Marvel Now! och Marvel Ultimate. Har inte läst nån av New 52-serierna(har hört att många av dem inte var någon bra), men den här var faktiskt underhållande trots några plotholes och flaws i handlingen. Handlingsmässigt så påminner de om Avengers, fast de var bättre i Avengers.
Moj
2014-02-09
Mycket action för pengarna, lite mer handling hade varit trevligt :-)