Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

K2 - den största utmaningen


Taylor och Harold är bergsklättrare och bästa vänner. De får ett erbjudande om att delta i en expedition till K2. Världens näst högsta bergsropp, men också världens svåraste och farligaste. Det som alltid varit en dröm för dem är påväg att bli verklighet. Nu börjar äventyret: att besegra K2 - dödens berg.


Originaltitel K2
Alternativ titel K2: The Ultimate High
Regissör Franc Roddam
Manus Patrick Meyers, Scott Roberts
Genre Äventyr, Drama, 90-tal
Skådespelare Michael Biehn, Matt Craven, Hiroshi Fujioka, Annie Grindlay, Elena Wohl, Charles Oberman, Christopher M Brown, Luca Bercovici, Leslie Carlson, David Cubitt, Raymond J Barry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 841
Filmnummer 2159

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2022-08-06
Riktigt vass klättrings-äventyr som kändes ärlig & trovärdig. Sen att massvis med duktiga skådisar gjorde ju upplevelsen ännu starkare.2+
Robkiller
2018-02-17
Bergsklättrarfilmer brukar fungera bra och bli spännande, så även denna gång.
Jormungandr
2017-02-15
Gillar bergsklättring, men jag saknade realismen i denna film. Topografin är åt skogen och man har kastat in scener och händelser för att göra filmen mer actionfylld. trist då det verkligen inte hade behövts om man satsat mer på realism. annars är det väldigt vackert foto och den bitvis väldigt spännande om än rätt overklig. Jag föredrar helt klart The Summit från 2012.
Bumbi78
2016-10-11
Rockigt värre när det skulle bestigas berg i början av 90-talet. Tuffa stunts, bra driv och en riktigt cool Michael Biehn. Varierat och stundtals grymt soundtrack, inte det vanliga bombastiska orkesterstyckena.
nestle
2014-05-22
Tycker den var bra. Inga onödiga scener, spännande och välgjort. Stark 3a.
ClintanTheKing
2013-03-21
Härlig äventyrsfilm! Jag gillar't :)
spielmitmir
2013-02-23
Var ett tag sen jag såg den men gillade den så mycket att jag velat se om den sen dess! Mycket bra, realistisk och spännande. Upplevde den inte som förutsägbar eller att skådespelarna gjorde dåligt ifrån sig som flera verkar tycka. Se den!
Count_Duckula
2012-03-27
Man får nog ut mer av den om man intresserar sig för bergsklättring, men tuffa stunts och förvånansvärt rimligt manus håller ändå intresset uppe.
ToddDowney
2012-03-15
Ingen trickfilming! Inspelningsplatsen var på ett liknande berg med ungefär samma klimat. Så detta gör detta till en utav e farligaste productionerna någonsin. Bra film i överigt. Stark 3:a
Halofreak92swe
2012-01-13
Hyffsat bra och spännande klättringsfilm. Vertical Limit är dock bättre. Det blir lite för platt och tråkigt när det ska vara så verkligt, de hade gärna fått slänga in ett par talibaner med raketgevär eller nåt liknande hehe. Svag 3.
Visa äldre kommentarer »