Kaena: The Prophecy

AXIS, en gigantisk fabrik, sträcker sig högt över molnen... I dess mitt ligger en by där människorna svävar i livsfara på grund av AXIS förfall. Folket börjar be sina gudar om hjälp... men till ingen nytta. Kaena, en rebellisk och modig tonårsflicka, drivs av en mystisk kraft och trotsar prästerna och folkets urgamla tro för att börja underta den farliga resan genom AXIS och upptäcka vilka mörka hemligheter som döljs bortom molnen... En döende värld, en ond kraft, en fruktansvärd hemlighet...

Originaltitel Kaena: La prophétie
Alternativ titel Axis
Regissör Chris Delaporte, Pascal Pinon
Manus Chris Delaporte, Patrick Daher, Tarik Hamdine, Benjamin Legrand, Kenneth Oppel
Genre Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Cécile De France (röst), Michael Lonsdale (röst), Victoria Abril (röst), François Siener (röst), Jean-Michel Farcy (röst), Kirsten Dunst (röst), Richard Harris (röst), Anjelica Huston (röst), Keith David (röst), Michael McShane (röst)

guaranteed
2012-03-19
ungefär allt var snyggt utom människorna men handlingen var inge vidare så animationerna får betyget
Elphaba
2011-12-25
Människorna är ganska fula, men animationerna i övrigt var faktiskt snyggare än jag förväntat mig. Storyn är inte ny eller originell på något vis, och bitvis ganska löjlig men bitvis också ganska bra. Godkänt betyg, dock inte så mycket mer.
Gröne_Orm
2011-12-08
Otydlig och rörig.
timutej
2010-06-14
kopia av avatar? den var ju bara 7 år tidigare än avatar så hur kan den vara en kopia? det är väl snarare tvärtom.
Christofer
2010-06-11
Vilket trams. Kändes rätt mycket som en usel kopia av Avatar. En värld som man inte fattar nånting av eller bryr sig ett dugg om, samt en huvudkaraktär som sög schnabel.
yrkeschaufföre
2010-03-05
Helt ok och bitvis riktigt bra. Tyvärr hade jag spelat in den i så låg kvalité att det bitvis var svårt att urskilja figurerna ur bakgrunden.
godsk88
2010-01-16
tycker den var riktigt fet ibland, men den faller ju verkligen på handlingen och dialogerna. whatever, en sevärd film i slut ändan.
_rikard_
2008-10-26
som att titta på ett snyggt dataspel, fast man slapp spela.
egoman
2008-09-20
Det här är så värdelös att jag bokstavligen satt och gapade emellanåt. Har mycket svårt att förstå hur någon kan ge denna film en trea.
KurtKarlsson
2008-08-21