Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Känd från TV


Huvudpersonen Alexander Engberg är talkshowvärd på TV med ett synnerligen trassligt kärleksliv och otroligt svårt för att säga nej. Han drömmer om att hitta en kvinna, slå sig till ro och bilda en trygg kärnfamilj. Men han har svårt att hitta den rätta kvinnan, och när han till slut gör det och de inleder ett förhållande bygger alltsammans på en lögn.


Originaltitel Känd från TV
Regissör Fredrik Lindström
Manus Fredrik Lindström
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Johan Rheborg, Alexandra Rapaport, Kristian Luuk, Pia Johansson, Gerd Hegnell, Martina Haag, Pernilla Stalfelt, Karolina Rahm, Cecilia Frode, Kajsa Svensson, Maria Kuhlberg, Eva Dahlman, Ulf Kvensler, Jens Sjögren
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4204
Filmnummer 2733

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2020-03-01
Det här var ju lite av ett tidsdokument också, och för ovanlighetens skull verkar den vara det helt frivilligt. Man får känslan av de ville fånga sin egen nutid, och det lyckas de helt okej med. Observationerna pendlar mellan att vara intressanta och uppenbara, och intrycket är att filmen vill vara lite mer än vad som riktigt får plats i det här konventionella formatet. Jag är inte helt förtjust i den här typen av upplägg heller, och jag köper det dessutom inte riktigt. Men det är kul att se skådespelarna, och Kristian Luuk klarar sig faktiskt förvånansvärt bra. Det blir en trevlig och hyfsat rolig film, och en ganska svag trea känns motiverad
Murvel48
2018-12-22
En film som växer efter hand. Alexandra R är den som höjer filmen från en tvåa till en trea.
Rai
2018-03-08
Usel helt enkelt!!!
Ful_fisk
2018-01-30
Ganska intressant film, med många intressanta poänger och sidointriger. Den missar dock målet på några håll och efterhand dribblas bollen bort lite för mycket. Hade verkligen kunnat bli unik, men stannar som intressant och tänkvärd dramakomedi. Tror att den också hade kunnat nå fram bättre med lite fler roliga scener, och då blivit lite mer kultfilm som Vuxna människor. Men ändock en sevärd och tänkvärd film om kändisskap och mänskligt flockbeteende, något som jag gärna ser utforskas djupare inom den svenska filmkulturen.
Dele
2017-12-17
Fredrik Lindströms öga för- och kunskap om människor, detaljer och samband binder ihop en ok. småputtrigt trevlig, lättsam och lättdjup film.
Stygga-Vargen
2016-10-18
När det gäller skådespelarnas insatser finns det inte mycket att klaga på men filmen i sig kunde ha blivit mycket bättre än den faktiskt är.
AlbinWesley
2015-04-29
Emellanåt finns en sällsynt finkänslighet och träffsäkerhet i filmens samhällskritik, det finns intrikata metanivåer som sätter fingret på någonting högst relevant - kanske än mer relevant i dag än när filmen gjordes. Dock blir det lite som så att filmen skriver tittaren på näsan, sånt uppskattas inte. Jag tänker hellre själv, och håller med filmen om mycket utan att den behöver vara övertydlig. Och så spretar den lite också även om det binds ihop hyfsat.
Gigi1943
2014-09-09
Märkligt, men jag satte en etta första gången jag såg den och nu när jag hade glömt bort att jag gjort detta så sätter jag en trea! Så det kan bli!!!
Xenox
2012-07-11
Dålig komedi.
allexx
2011-10-29
omg jag vill sätta -5 på denna! suger !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visa äldre kommentarer »