Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Kandidaten


Försvarsadvokaten Jonas Bechmann blir en dag själv misstänkt för mord. Han tar själv upp jakten på de som anklagar honom, men inget är som det verkar vara, och allt leder tillbaka till hans fars mystiska död ett år tidigare...


Originaltitel Kandidaten
Alternativ titel The Candidate
Regissör Kasper Barfoed
Manus Stefan Jaworski
Genre Thriller, 2000-tal
Skådespelare Tuva Novotny, Kim Bodnia, Nikolaj Lie Kaas, Laura Christensen, Jesper Langberg, David Dencik, Rolf Rasmussen, Ulf Pilgaard, Henning Jensen, Birgitte Hjort Sørensen, Henning Valin Jakobsen, Claus Riis Østergaard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 406
Filmnummer 58677

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hanness
2019-09-21
Långtråkig och usel.
Bozze80
2019-03-16
Snyggt foto och en krypande spänning, bitvis bra manus med flera vändningar, sen kanske vissa delar inte fullt ut föll mig i smaken, men hellre ett lite sämre manus som oförutsägbart, än tvärtom. Den här typen av filmer görs (märkligt nog) så mycket bättre i Danmark än Sverige!
Pianokatt
2016-07-05
Dålig, mysig, creepy och vissa scener som jag absolut inte köper. För mycket fars över det hela vilket resulterade i mycket skratt, förvirring och diskussioner under tittandet av filmen. Bedrövligt att den har 3,5 stjärnor på netflix (har netflix någonsin hjälpsamma betyg?! Jag blir alltid missnöjd) Det som är bra med filmen är danskan, och att den är filmad snyggt :)
Robodan
2015-05-13
En ganska välgjord och ganska vanlig thriller, men den har det där extra danska över sig. Det blir lite bättre skådespel och lite fler små snygga detaljer än i en vanlig film och dessutom finns det små fyndiga twister.

2014-05-31
Bra! -4.

2014-05-27
En stabil dansk thriller som däremot var förutsägbar redan från inledningen av historien. 6/10.

2013-07-20
Inte alls så dum. Lättsmält och ganska spännande thriller från våra grannar i söder. Tycker den håller jämnt och bra tempo hela vägen igenom fast känns som att dom hade kunnat putsa upp historien en aning. Skådespeleriet tycker jag inte håller någon fantastisk nivå där nästan alla karaktärer känns ganska stela faktiskt. Likväl så får den en svag trea.
Mikka
2012-05-29
Överlag är den ganska b och intetsägande, men jag gillar verkligen vissa delar och slutet är fyndigt. Svag trea.

2011-11-30
Trist att de valt att följa formulär 1A. Vi har sett det förut, och betydligt bättre.
Paramis
2010-12-19
Ovanligt förutsebar och tempofattig för att vara thriller. Knappt godkänd.
Visa äldre kommentarer »