Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Kapten Kalsong


Baserat på den välkända bokserien kommer nu DreamWorks Animation med en komedi om superhjälten och hans kalsonger. Filmen handlar om två pojkar som skapar en tecknad serie om en superhjälte som blir verklig när de lyckas hypnotisera rektorn på skolan att det är han som är självaste Kapten Kalsong!


Originaltitel Captain Underpants: The First Epic Movie
Alternativ titel Kapten Kalsong: Filmen
Regissör David Soren
Manus David Soren, Nicholas Stoller
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, 2010-tal
Skådespelare Ed Helms (röst), Kevin Hart (röst), Nick Kroll (röst), Thomas Middleditch (röst), Jordan Peele (röst), Kristen Schaal (röst), DeeDee Rescher (röst), Brian Posehn (röst), David Soren (röst), Mel Rodriguez (röst), Susan Fitzer (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 88
Filmnummer 125554

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


servadac
2019-07-13
Helt sjukt att man kan göra en film vars huvudbudskap är att det är okej att vara elak mot andra människor, men det är väl där vi har hamnat nu.
HerrNenne
2018-05-05
Samma klass som titeln vill påstå. Animation helt utan hjärta.
hsimpson
2018-03-05
Jag hatar att jag tycker att detta är så underhållande... Fyran är synnerligen svag, men jag skrattade lite för ofta för att kunna sätta en trea.
DrJW
2017-06-24
Jag är inte bekant med böckerna som den här filmen bygger på och det är för att karaktären var väldigt okänd här i Sverige. Men nu när filmen kommer ut så kommer dem sannolikt att släppa bokserien här precis som med Diary of a Wimpy Kid , en annan barnbokserie som ingen här hörde talas om men de släppte böckerna i bokhandeln efter när filmerna släpptes här. Vad jag tyckte om den här filmen var att den var annorlunda och den var rätt rolig, den kändes inte alltför överdrivet trots att den kunde hade varit så om filmskaparna inte hade brytt sig ett skit, men lyckligtvis gjorde dem det och det blev väl balanserat. Det är ungefär som att titta på en animerad barnfilm om den hade regisserats av John Hughes, den har några element som påminner en om hans verk. Och du kan tydligt se att det är samma animation som The Peanuts Movie, vilket är bra för att i The Peanuts Movie så fångade dem stilen pefekt i 3D-datoranimeringsform och resultatet var detsamma med den här filmen. Jag är rätt säker på att dem som växte upp med Captain Underpants-bokserierna kommer att gilla filmen. Jag är fortfarande nyfiken på hur den planerade (men som aldrig blev av) live-action filmen med Chris Farley i rollen hade blivit, jag tror inte att den hade blivit en succé eftersom allt superhjälte relaterade på 90-talet inte gick så bra då, men jag tror att den hade nog blivit en kultklassiker och den hade sannerligen blivit en väldigt rolig film på grund av Chris Farley.