Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Kärlek 1-1000


Fyra glada "fattiglappar" ramlar in i lyxvärlden, den där med långa klänningar, frack, barskåp och håll-i-gång, som i Playboy-annonserna. "Han" får vittring på "Hon" en lyxbrud med parties och "La dolce vita" som huvudsaklig sysselsättning. Han jagar efter henne på rullskridskor, till popmusik, genom gränder, sängkammare och slottsgemak. Allt kulminerar i en våldsam dansfest, där herrar i frack lever det glada livet bland skummande champagnebuteljer och villiga kvinnor.


Originaltitel Love 1-1000
Regissör Lennart Olsson
Manus Rune Olausson
Genre Komedi, 60-tal
Skådespelare Helena Reuterblad, Per-Olof Eriksson, Åke Lindström, Niels Dybeck, Halvar Björk, Gunilla Ohlsson, Jeanette Svensson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15
Filmnummer 42962

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Andravåningen
2018-02-18
Tyckte den var fin, skön 60-talskänsla, relativt oskyldig med munter jazz och med något av gammalt svt-barnprogram över sig. Naturligtvis seg som sirap, men det måste ju finnas någon baksida.
Dele
2012-08-30
Långdraget och korkat trams för idioter med huvudambition att slå fast kvinnan som socialt ägd av pengar samt att visa kvinnobröst.
yrkeschaufföre
2011-12-16
Detta är väl en av filmerna som lagt grunden till "den svenska synden" och visst det är mycket naket men det är mer dåligt!