2.4

Kärlek vid andra ögonkastet

Alex tillbringar en natt med den vackra mexikanskan Isabel. På morgonen är hon borta och han tror att de aldrig kommer att träffas igen. Men tre månader senare dyker hon upp och berättar att hon är gravid.

1979 st

karlmats
2016-06-19
90-tals romcoms brukar jag alltid se fram emot, här får vi dock lite av en röra där två helt orealistiska karaktärer ska försöka övervinna sina kulturella skillnader och leva lyckliga i alla sina dar, trots att så mycket talar emot dem. Framför allt är det ju Matthew Perrys idioti som talar emot allt det här, vilken DB alltså. Hayek är ju också en sån där karaktär som är castad för att vara snygg och därmed oemotståndlig, men som man i verkliga livet skulle få nog av efter en minut. Nej, jag måste kunna hålla på paret för att såna här filmer ska gå hem (se Meg Ryan och Tom Hanks), här blir det bara lite för crazy. En stabil 2a.
menschenfeind
2015-01-17
Dum och ogenomtänkt kulturkrocksromcom med pinsamt övertydligt musikval.
Silvaa
2014-12-01
Gillade den här filmen starkt. Växte för varje minut som gick. Bra skådespelarinsatser från Matthew och Selma.
2014-10-28
Jag är riktigt svag för romantiska komedier och dessutom för Matthew Perrys stil rent komiskt. Här gör de ett perfekt jobb tillsammans, sedan skadar det ju inte att Salma Hayek är vackrare än någonsin. 4+
Robkiller
2014-04-27
Romantiskt drama som håller intresset uppe tack vare Salma Hayek, men annars var det väl inte så mycket att se här...
yrkeschaufföre
2014-04-07
Mer rom än com men både Salma och Matthew är roliga och trovärdiga så en rea är ett minimum.
federico033
2012-02-05
Ieg ingen bra film, men lite gullig ändå så därför får den en knapt trea
Jessicaology
2010-11-19
Hemskt dålig och fånig.
DV_86
2010-09-28
Jag vet ärligt tala inte varför jag såg den här. Eller...jo nu vet jag. Jag skulle åka ut till Vikbolandet och hämta syrran o hennes kille och köra hem dom. För att få tiden att gå så såg jag denna, bara för att jag hoppades på att få skratta lite åt Matthew Perry. Det fick jag inte. Kanske smålog nån enstaka gång. Smörig, klyschig och sockersöt.
zabb
2010-07-25
ganska söt, men logiska fel och luckor är bara för mycket