Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Kärlekens språk 2000


En moderniserad version av den klassiska svenska sexualpplysningsfilmen från 1969. Filmen blandar information med dramaavsnitt som kretsar kring sex och relationer. Stella Måne är en firad tv-stjärna men har ett rörigt privatliv, Sabine är en ung lesbisk tjej som har en strulig relation, och Nina och Peter är det utåt sett perfekta paret där han börjar ifrågasätta sin sexuella identitet.


Originaltitel Kärlekens språk 2000
Alternativ titel Kärlekens språk
Regissör Anders Lennberg
Manus Chi An Gramfors, Emma Hallin, Anders Lennberg, Lena Ollmark
Genre Drama, Dokumentär, 2000-tal
Skådespelare Regina Lund, Themba Tainton, Jan Mybrand, Bert-Åke Varg, Kim Anderzon, Emil Ahlén, Sascha Zacharias, Emma Åberg, Martin Hedman, Arne Weise (röst), Maj-Brith Bergström-Walan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1266
Filmnummer 20469

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DOKAN
2023-02-14
Varg on Viagra? Här tar nyligen bortgångne Bert-Åke verkligen ut svängarna ordentligt. Tyckte denna snart tjugo år gamla upplysningsrulle (inspirerad av Torgny Wickmans klassiker från 70-talet) var bättre nu vid en andra visning. Lite smågullig sådär, även om Regina är aningen påfrestande emellanåt. Riktigt läckra ungdomar sexar men man (åtminstone inte jag) hinner inte bli så värst vidare kåt eftersom scenerna är så korta och rätt som det är sitter någon sextant och förklarar det här med glidmedel eller vad det nu kan vara. Ännu en kärlekens språk kom 2009 men den har jag tyvärr missat.
Stygga-Vargen
2021-04-28
Ganska lattjo emellanåt i alla fall....
Rai
2017-09-21
Som sexualfilm tycker jag nog den här filmen funkar, och det är många scener som är rätt heta och jag kunde inte låta bli att bli lite het själv. Jag hade ju liksom åldern inne så att säga när den här filmen kom. Som vanlig spelfilm är den otroligt töntig och skådespeleriet under all kritik..
bravo
2013-09-15
Den scenen mellan karaktärerna Annika och David, då Annika klär av sig naken och sedermera blir pumpad i fittan av David, är den scenen autentisk? :-)
RichardEk
2013-07-20
Balanserar på en knivsegg i sin ambition att vara upplysande och underhållande. Det ska vara informativt och fnittras på en och samma gång. Filmen vänder sig till ungdomar, därav det uppfattade behovet av att vara 'underhållande'. Frågan är om det inte hade varit bättre att vara 'torrt seriös' och låtit bli mjukporrlinsen när Regina Lund går igång med olika sexpartners. Det känns som man vill för mycket, men å andra sidan tror jag det är hart när omöjligt att göra en sådan här film utan att dra på sig mycket kritik. Kan man genom filmen få ner antalet tonårsaborter, nya fall av HIV etc. har man ju trots allt vunnit något.
JimCarrey
2013-02-23
Jättetragiskt :(
Biberkolben
2012-12-07
Nej, Bert-Åke Varg! Varför!?
menschenfeind
2012-11-21
Genreblandningen var ju det som verkade intressant, men den funkar inte alls. Spelfilmsbitarna är väl det minst dåliga, men de håller inte heller. Otroligt blåögt är det också.
Dele
2012-07-29
Det tekniska brister ibland och visst känns spelfilmsmomenten inte klockrena, men: samtidigt är det ganska befriande fritt från pekpinnar, och syftet är gott.
Saikano
2010-04-03
Ooookej :P
Visa äldre kommentarer »