Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Kärringen därnere


Den ganska ensamma och lite besvärliga människan Magda, ska helt oväntat gömma en flykting i sitt hem. Det är Dana, mystisk och deprimerad, som befinner sig illegalt i Sverige. Den som framför allt måste hållas ovetande om detta är Magdas bortskämde son som plötsligt kommer hälsar på alldeles för ofta. Jakob är nämligen besatt av möjligheten att det kan bli bostadsrätt av Magdas lägenhet. Magda får allt större problem att klara av det hela men får oväntat hjälp från ungdomarna i det kollektiv som bor en trappa upp.


Originaltitel Kärringen därnere
Regissör Ragnar Di Marzo
Manus Fredrik Lindqvist
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Gunvor Pontén, Aida Gordon, Gösta Hurtig-Möller, Axelle Axell, Lisa Werlinder, Marianne Karlbeck, Fredrik Ejemo, David Boati, Fredrik Ljungstig, Claudia Galli, Göran Forsmark, Yohanna Idha
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 30
Filmnummer 27346

Recensioner

Skapad 2019-10-27 av crawler
Den ideella föreningen Gränslös film, som består av en handfull ungdomar och pensionärer, drar tillsammans med regissören Ragnar Di Marzo igång ett projekt som de kallar för Manusgruppen. Unde...   Läs mer »

Kommentarer


Ogopogo
2008-02-24
Ganska rolig, men för pinsamma skådespelarinsatser, tyvärr.
HerrArne
2007-10-20
Bruksfilm men tänkvärd och lite kul.
Kosmoskorven
2007-03-21
Nej FY FAN vilket skräp!! Förutsägbar, genomskinlig, dålig...KASS! Allt kändes så krystat och skitnödigt...aldrig igen. Världens sämsta inlevelse, typ!
Midkiff
2007-03-10
Aj aj aj!!!
rcoon
2007-02-23
Ett bra exempel på hur man gör en dålig film