1.6

Kaw

En liten stad i USA blir plötsligt attackerad av tusentals korpar som tar livet av flera människor. Poliskaptenen Wayne som funderar på att byta arbete har nu som sista uppdrag att försöka lista ut varför korparna samarbetar så bra och hur han staden ska bli av med dem. Frågan är bara vem som blir av med vem... ...då korparna verkar ha kommit för att stanna.

Originaltitel Kaw
Regissör Sheldon Wilson
Manus Benjamin Sztajnkrycer
Genre 2000-tal, Skräck, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Sean Patrick Flanery, Rod Taylor, Stephen McHattie, Kristin Booth, Megan Park, John Ralston

KyLLo
2019-01-02
Den är gjord som en klassisk B-skräckis och inte som en 2000-talsskräckis. Jag gillar det verkligen och har fortfarande svårt att ta in att den är från 2007. Det är stilrent, snygg scenografi, skapliga skådisar och inte för överdrivet. Bra effekter för att vara en B-film. Det jag kan kritisera är att den är ganska förutsägbar och stundtals lite tråkig. En klar tvåa. De som satt ettor är förmodligen folk som har satt högst tvåa på Hitchcocks Fåglarna och inte tillhör målgruppen. Eller som hade förväntat sig en modern skräckfilm, det vill säga sönderklippt action med oavbrutna fågelattacker, mer övernaturligt, fula CGI-fåglar, sämre skådisar, sämre dialog och unga kvinnor som visar sina silikonbröst i tid och otid.
Mr_v
2014-02-27
Några år sedan jag såg den men blev plötsligt sugen på att kolla in den igen. Minns den som en hyfsat trevlig lågbudgetfågelskräckis.
Johjt
2012-05-04
Efter vad jag ser kommentarerna här så måste jag säga att folk ser för lite dåliga filmer, denna var ju inte så farlig? Gick ju att kolla på. Sean Patrick Flanery är förvisso den enda av skådespelarna som gjorde ett bra jobb. Effekterna var ju inte så bra, ljudspåret och andra sidan var ju faktiskt över förväntan, surroundsystemet fick jobba litegrand. Storyn var ok, fram tills man fick förklaringen på fåglarnas beteende. Det blir en 2a, den går att se, men absolut inte mer.
Dele
2012-03-12
Rysare i korpserien som efter en accepterbar inledning snart når kalkonnivå. Och vid slutet fanns ingen idé kvar till upplösning vad det verkar.
Oidipussy
2011-12-15
Utan att nämna spoilers kring förklaringen för fåglarnas beteende, så var det verkligen den mest otrovärdiga förklaringen ever. Nej här fanns det ingenting att hämta, dåligt skådespeleri, dåligt manus och idiotiska karaktärer.
produr
2011-09-22
Nej inte så bra,fast till skillnad från fåglarna fick man ju en förklaring av eländet även om det var i fånigaste laget.Bra är den inte fast den går ju att se igenom iallafall.Man håller på korparna förstås
Floop
2010-07-01
Varför dog folk omedelbart bara av att bli lite hackade på av korpar?
SHAAWW
2010-06-11
TheHorrorfan; Jag hoppas ändå att du skämtar..
TheHorrorfan
2010-01-17
Mycket bättre än den från 60- talet den där fåglarna -.-
Godamodern
2009-05-02
Inte ens de usla lösskäggen lyfte filmen!