Kejsarens nya stil
Den odräglige och egoistiske kejsaren Kuzco regerar i ett sägenomspunnet kejsardöme och drömmer om att bygga ett Kuzcotopia. Hans maktgalna rådgivare, den elaka trollpackan Yzma, har dock andra planer och förvandlar Kuzco till en hjälplös lama. Utslängd i djungeln är Kuzcos enda chans att komma tillbaka till civilisationens bekväma liv en godhjärtad och vänlig bonde vid namn Pacha.

Originaltitel | The Emperor's New Groove |
Regissör | Mark Dindal |
Manus | Mark Dindal, Roger Allers, Matthew Jacobs, David Reynolds, Chris Williams (I) |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, 2000-tal |
Skådespelare | David Spade (röst), John Goodman (röst), Eartha Kitt (röst), Patrick Warburton (röst), Wendie Malick (röst), Kellyann Kelso (röst), Eli Russell Linnetz (röst) |
Den kommer ingenstans.
Bitvis rätt så rolig. (8/15)
Ganska medelmåttig film, inget att hurra för precis...
Humor när den är som bäst. En film helt i min smak och en speciell stil på animeringen. Underskattad.
Hade för mig att den här skulle vara ganska dålig, men vad rolig den är nu när jag fattar humorn.
Riktigt riktigt rolig faktiskt. Härlig nivå rakt igenom.
Hamnar på 2:a, som krass ok. Inte så mycket hjärta och själ i det skapade, utan något som de hasplat ur sig i brist eller väntan på annat. Går givetvis att kolla på och ger en viss underhållning tillsammans med barnen.
Svag tvåa, en av de sämsta Disney-filmerna jag har sett.
Hysteriskt rapp humor. Skön Fyra.
det här är humor, det här är precis vad barn/jag gillar!