Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Kejsarens nya stil 2 - Kronks nya stil


Han heter Kronk. Han är jättesnäll. Han har stora muskler. Han är inte särskilt smart. Han är med andra ord det perfekta offret för den sluga och lömska trollpackan Yzma! Hon kan inte släppa sin dröm att ta över makten i Kuzcos kejsardöme, men hon klarar det inte utan sin gamla hantlangare Kronk. Så med en hemlig formula och en lömsk plan skrider hon till verket. Kronk själv är givetvis inte medveten om vad som håller på att hända. Hans lilla hjärna är redan fullt upptagen med att tänka på mat, hålla ordning på alla små scouter, försöka vara sin pappa Papi till lags - och inte minst imponera på den snygga scoutledaren Miss Birdwell!


Originaltitel Kronk's New Groove
Regissör Saul Blinkoff, Elliot M Bour
Manus Tom Rogers
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, 2000-tal
Skådespelare David Spade (röst), John Goodman (röst), Eartha Kitt (röst), JP Manoux (röst), Tracey Ullman (röst), Patrick Warburton (röst), Wendie Malick (röst), John Mahoney (röst), John Fiedler (röst), Jeff Bennett (röst), Bob Bergen (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 423
Filmnummer 38938

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-04-27
Sämre än sämst, fy vilket skräp!!!
peu-depeu
2021-02-19
Tre separata ointressanta historier slarvigt ihopsatta för att kunna kalla det en film. Svårt att se en dramatisk kurva, annat än en liars-reveal sextio minuter in. Skämten är nästan alla tama repetitioner från första filmen, och de repeterar dem gärna flera gånger för att verkligen visa att de inte har något nytt att komma med.
izaFACE
2015-11-28
JAG GRÅTER, kan var för att jag är full dock
Luene
2012-12-01
Precis min tråkiga humor!!
Anakin_84
2010-05-10
vad är det här för skit? varför gör disney uppföljare som liknar mer små 25 minutersavsnitt än en film? this ain't the first time! höll inte alls samma mått som ettan...inte ens i närheten.
Lesthi
2009-06-14
Jag är udda och gillar den :D
Råtta
2008-04-03
what MetalJukebox said.
MetalJukebox
2008-03-31
Typiskt fall av "skön dum bikaraktär får huvudroll". Problemet är att en sådan karaktär alltid blir uppsmartad för att fungera som huvudroll och då försvinner ett gäng av Kronks charm. Sen har de väl inte direkt lagt ner så mycket tid på att få repliker och situationer som verkligen sitter. Aja, den hade sina stunder, men överlags var den rätt misslyckad.
proppis
2007-10-14
inte lika bra som 1:an men småmysig
Mystica
2007-08-05
Kronk var s-u-v-e-r-ä-n i första filmen, men då var han rolig i och med interaktionen med alla de andra karaktärerna. Här ges han alldeles för mycket utrymmet för att vara rolig. Tyvärr, 1:a filmen är en av mina absoluta favoriter. Den här var dryg och tråkig.
Visa äldre kommentarer »