Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Ken Park


En film om skateboardkids i USA efter manus av Harmony Korine. Den handlar om relationerna mellan skatarna och deras relationer med sina föräldrar.


Originaltitel Ken Park
Regissör Larry Clark (I), Edward Lachman
Manus Harmony Korine
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Amanda Plummer, Julio Oscar Mechoso, James Ransone, Tiffany Limos, Stephen Jasso, Maeve Quinlan, Adam Chubbuck, Richard Riehle, James Bullard, Wade Williams, Eddie Daniels, Seth Gray, Bill Fagerbakke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4733
Filmnummer 12742

Recensioner

Skapad 2019-12-17 av connya
Jag gillade Kids. Jag tyckte det var en slå på käften - film, en ärlig sådan om droger och sex. Men främst om ungdomar och deras ibland helt raserade liv. Ken Park ska ta det här steget längre...   Läs mer »

Skapad 2019-12-02 av mly
Premiss – Vem är du? Huvudkonflikt – Filmen handlar om fyra ungdomar. Peaches tar hand om sin väldigt religiösa far, som saknar sin bortgångna fru. Claude är en skejtare, som hatar sin pappa e...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2017-09-21
Våld, snusk, mord, sex och fundamentalist från USA, kan de bli sämre? Dessutom är filmen seg....
Stygga-Vargen
2016-08-02
Fruktansvärt dålig! Usel story och usla skådespelare!
CinemaStrange
2015-07-25
Duon Larry Clark och Harmony Korine borde göra fler filmer ihop, även om denna var väldigt underhållande föredrar jag Kids framför denna.
RichardEk
2013-07-28
Stark och upprörande film om en den amerikanska under- och medelklassens existensiella sammanbrott, något som går ut över de unga. I synnerhet pekas amerikanska fädrar ut som i stor utsträckning skyldiga till den destruktivitet som ungdomarna visar. Ingen vacker film, men symboliskt viktig (inte minst genom att vara amerikansk). Baksidan på den 'amerikanska drömmen' är allt annat än vacker.
jonbo
2013-05-19
Lite provocerande naket räddar ju inte en hel film. Blir lite uddlös i längden.
Jocke_eriksson
2013-02-06
Den var absolut inte lika obehaglig som Bully, men den har ändå sina stunder. Den pendlar mellan intressanta och helt meningslösa scener. Kille som bor hos sin farmor och farfar är den mest intressanta ur ett psykologiskt perspektiv.
Raxit
2011-11-08
En finstämd film med subtila budskap. Man tillåts tänka efter och reflektera över vardagen... eller hur var det? Men handen på hjärtat, det görs alldeles för få filmer om unga män som stryprunkar till damtennis.
ami86
2011-10-19
Provocerande men utan något tydlig budskap. Känns mest som regissören har velat klämma in så mkt sex och nakenhet som möjligt, kanske för att skapa kontrovers. Jag är inte pryd av mig, och har inget emot sexualitet på film, men jag satt mest och väntade på något budskap som aldrig dök upp.
Elloschka
2011-10-11
Tyckte inte att den var så deppig som jag först trodde att den skulle vara, i vissa stunder lyckas den nästan vara mysig. Realistisk och bra skådespeleri, sevärd.
Esettlokko
2010-12-19
"Jahaa, så det enda livet går ut på är att knulla och vara miserabel? Dååå förstår jag!" Hyfsat duktiga skådisar, men ingen handling överhuvudtaget. Provocerande? Provocerande fånigt if at all.
Visa äldre kommentarer »