Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Kenny Begins


Kenny Starfighters föräldrar ställer ett ultimatum: Ta examen eller bli frisör på familjens salong. När Kenny börjar jaga examenspoäng kraschlandar han på jorden och träffar Pontus som har fått superkrafter av en lysande kristall.


Originaltitel Kenny Begins
Regissör Carl Åstrand, Mats Lindberg
Manus Carl Åstrand, Vasa
Genre Komedi, Action, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Johan Rheborg, Bill Skarsgård, Carla Abrahamsen, Jan Mybrand, Brasse Brännström, Cecilia Frode, Per Svensson, Josephine Bornebusch, Pernilla August, Kalle Moraeus, Björn Gustafsson, Sissela Kyle, Johan Glans, Per Ragnar, Karl Sallnäs, Eva Dahlgren, Sten Elfström, Rosie Anderberg, Yu Yankai, Heyes Jemide, Carl Åstrand, Christoffer Nordenrot, Nils Kärnekull
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2582
Filmnummer 64580

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-08-07
Kenny Starfighter är den bästa rollen Johan Rheborg gjort, i min mening. Jag tillhör generationen som växte upp med TV-serien och av denna anledning ville jag ju se filmen också. TV-serien är betydligt bättre men även filmen har sin charm och den är väldigt välgjord (för att vara svensk). Den är rolig, underhållande och spännande. Snygga specialeffekter.
Maggan04
2015-06-14
Mest för nostalgins skull. Okej, men skulle nog inte hålla av sig självt helt fristående om man inte sett serien (som är såå bäst).
AlbinWesley
2014-06-14
Nej den är inte lika bra som serien men Johan Rheborg är onekligen ett geni vad gäller karaktärsskådespel av den här typen. Det var en rolig film, som höll måttet produktionsmässigt också. Allt jag begärde.
Mynameiscarl
2013-05-31
Svenskt trams när det är som bäst!
Björkman
2013-01-07
Bra effekter för att vara svensk produktion, men det och många kända ansikten till trots är filmen inte varken fantastiskt rolig eller har en jätteintressant story. Okej, inte mer.
hakuna
2012-10-12
denna film är mest till för dem som såg serien. då är det ren nostalgitripp och man sitter med ett leende genom hela filmen. trots det då måste jag säga att den är så sjuuukt dålig OCH kul :-P
Xenox
2012-08-31
Snygga effekter och bra skådespelare, men storyn var ganska tråkig. Stark tvåa.
Supernaut
2012-05-06
Inte lika bra som serien men grymt underhållande.
InzZzomnia
2012-04-09
Tyckte serien var skitbra när den kom -97 men det har hänt en del på 15 år och tyvärr eller vad man ska säga så är man inte lika lättroad längre. En del skratt lockar det fram med en del roliga referenser men så här i efterhand så skulle jag nog låtit Kenny va ett bra minne istället för att smutsat ner det med den här rullen. Jag ska iaf låta serien få leva kvar som ett bra minne och inte se om den som jag först tänkt gjort..
capitol
2012-02-17
Jag har lite svårt för humor som går ut på att jag som publik ska bli illa till mods, men superskurkarna kompenserar till viss del. Synd att storyn var helt ointressant.
Visa äldre kommentarer »