Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Khumba


En halvrandig zebra vid namn Khumba får skulden för torkan och lämnar sin flock för att söka efter sina saknade ränder. Han får sällskap på sitt äventyr av en överbeskyddande gnu och en praktfull struts.


Originaltitel Khumba
Regissör Anthony Silverston
Manus Jonathan Roberts, Raffaella Delle Donne, Anthony Silverston
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Jake T Austin (röst), Annasophia Robb (röst), Laurence Fishburne (röst), Loretta Devine (röst), Richard E Grant (röst), Liam Neeson (röst), Steve Buscemi (röst), Anika Noni Rose (röst), Ben Vereen (röst), Dee Bradley Baker (röst), Catherine Tate (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 82
Filmnummer 104557

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2017-04-04
Tycker den är jättebra, ganska intensiv, spännande och kändes lite sorgligt. Men jättebra tycker jag iaf.
KyLLo
2015-11-14
Inte okej för mig. Riktigt fult animerad och jag tänker mest att den är fruktansvärt inspirerad av bättre och tidigare filmer som Lejonkungen, Ice Age och Vilddjuren. Det är möjligt att humorn riktar sig till barn, men den är urusel. Klyschiga och stentrista zebravitsar och ifrågasättande av vanliga ord. Även om barn kan tänkas tycka om den är mitt råd att, om man har möjlighet, skippa alla dessa billiga animerade kopior och satsa på original och kvalitet istället (oavsett om det är nytt eller gammalt).
Lotso
2014-07-18
I sin helhet en okej film. Samma som Zambezia funkar den att sätta på i bakgrunden till barnen medan man gör något annat. Den har dock ointressanta karaktärer, en handling som gjorts miljontals gånger förr om den missledande personen som inte passar in i gruppen då han föds annorlunda och den är något ointressant emellanåt. Men med bra animation, fina miljöer, fin musik, Liam Neeson, berättelsen om den första randiga zebran och de tysta stunderna gör filmen till en okej rulle.
ancientlove
2014-05-26
Kanske inte världens bästa animering, kanske ett rätt förutsägbart slut men jag tycker nog ändå att filmen hade sina stunder. Budskapet är väl rätt standard men förmedlades på ett bra sätt.
smillans
2014-02-22
Helt ok men inte världsbäst. lite ointressant emellanåt. men snyggt gjord.
Cisco
2014-02-21
Svårbedömd.. Vet inte riktigt vilken publik den riktar sig mot för ibland känns den lite för otäck för barn. Den saknar humorelement så det återstår mest en rätt snyggt animerad film. Kommer inte i närheten av PIxar eller dreamworks men jag såg ändå klart den så helt urusel var den ju inte.