Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Kill Bill - Vol. 2


I andra delen av Kill Bill är den tidigare yrkesmördaren "The Bride" tillbaka. Listan på folk att hämnas på blir allt kortare och snart återstår bara Bill.


Originaltitel Kill Bill: Vol. 2
Alternativ titel Vol. 2, Kill Bill: Volume 2
Regissör Quentin Tarantino
Manus Quentin Tarantino
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Michael Madsen, Samuel L Jackson, Uma Thurman, Daryl Hannah, David Carradine, Bo Svenson, Sid Haig, Michael Parks, Larry Bishop, Stevo Polyi, Gordon Liu Chia-hui, Perla Haney-Jardine, Vivica A Fox, Laura Cayouette, Julie Dreyfus, Michael Bowen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29972
Filmnummer 19710

Recensioner

Skapad 2019-12-07 av GinNTonic
Efter att ha fått vänta i sex år på Kill Bill vol. 1 tvingades man vänta i ytterligare sex månader på den andra delen. Mina förväntningar på denna film var minst sagt stora, så det krävdes...   Läs mer »

Skapad 2019-11-14 av Stygga-Vargen
Från början var det tänkt att Kill Bill bara skulle bli en film men när man insåg att filmen skulle bli lite väl lång då så bestämde man sig för att dela upp den i två delar istället. Eft...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av connya
Kill Bill - Vol. 1 var en uppvisning i fantastiska slagsmålsscener och en historia om hämnd. Men lika mycket som jag är övertygad om att filmen fick för mycket beröm för att det är just Tarant...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av billybob
Kill Bill vol. 2 är utan tvekan den film jag sett fram emot allra mest denna vår. Första delen var en positiv överraskning, då jag liksom många andra hade börjat tvivla på ifall Tarantino öve...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Henkan
\"Kill Bill: Volym 2\" är framför allt en film. Dess karaktärer är fångna i en historia om våld, hämnd och blod som de inte kan komma ut ur. De lever ödesmättade liv som de inte kan undfly d...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2019-07-23
Lika fina minnen här, men ettan var något bättre...
labi
2018-12-30
Bättre än ettan. Daryl Hannah är underbar här. 😄
Sovande_mannen
2018-08-09
Vilket skräp. Ettan klart bäst.
#54
2018-07-04
Jag föredrar definitivt den här framför den första delen.
Trangor
2018-05-11
Inte i närheten av ettan. Riktigt kackigt skådespel och inte alls lika väl avvägt tempo. Den intresserar tillräckligt för att man inte ska stänga av, men utöver det inte särskilt mycket mer.
dudson
2018-04-23
Skön goding till film med fin fina skådisar. Duglig story uppföljning & smaskiga Kötta scener.

2017-10-14
Vipper den til femmeren nå. Se KB1.
FabianBom
2017-10-10
första filmen har väldigt mycket bra, sedan så blir man så besviken på slutet, segt, dåligt gjort, nej nej, dock bjuder filmer på några bra glimtar innan dess....
Stygga-Vargen
2017-10-07
Inte riktigt lika bra som ettan men den lyckas ändå ta sig upp till en 5:a.
hardcore
2017-02-13
Makalöst bra uppföljare till ettan. Har lite överseende med vissa karaktärer som dock spelar över ibland och fokuserar enbart på 4 personer liksom filmen gör. Uma thurman är ännu bättre nu än är i ettan men hon var ännu bättre i pulp fiction. David Carradine är ännu bättre och man får en viss förståelse varför han agerade som han gjorde även om normalt funtade människor inte skulle göra så. Han gör sin livs roll och spelar med sån pondus man aldrig tidigare sett honom göra och det var en synd att inte ge honom en oscarsnominering. Darryl hannah gör också en av sina bästa rollprestationer i en roll ganska ovanlig för att vara henne. Michael madsen tycker jag gör ett väldigt bra jobb också. En ganska vanlig karaktär han spelar men ändå en ren loser som inte känns helt empatilös utan även en man av kött och blod. Det plus historien engagerar nu ännu mer. Får även berömma regissören quentin tarantino för han gör också ett mycket bra jobb.
Visa äldre kommentarer »