2.3
2.3
Killers
Ashton Kutcher spelar huvudrollen som en oåtkomlig mördare som gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.
Originaltitel | Killers |
Regissör | Robert Luketic |
Manus | Bob DeRosa, Ted Griffin |
Genre | Komedi, Action, Romantik, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Rob Riggle, Lisa Ann Walter, Katheryn Winnick, Casey Wilson, Kevin Sussman, Alex Borstein, Martin Mull, Mary Birdsong, Ric Reitz, Larry Joe Campbell, Letoya Luckett, Usher Raymond |
Skitfilm rakt av
Jaha, den här hade jag visst sett redan, sänker till en tvåa för den lite haltande handlingen. Plus för Tom Selleck och Alex Borstein.
Kvinnan i huvudrollen är som en gammal tant.
Skräp!!!
Alltså, det här är ganska trevligt, till stora delar. En stund in inser jag att jag sett denna förut, och inser också hur mycket sämre det kommer att bli. Och det blir det. Visst, en del saker är lite småkul, och den har högre potential än vad den borde, men den sista halvtimmen eller så, gör det bara till pannkaka för min del. 1,3 på SH-skalan.
Dum, fånig och överspelad. Heigls rollfigur var helt odräglig.
En tjej sa att hon inte ville se en romcom, utan en actionkomedi, det här blev vad som serverades. 1/5, trots att jag slapp mittenakten.
Under filmens första hälft får vi en trevlig och småkul romantisk komedi där huvudrollsinnehavarna Ashton Kutcher och Katherine Heigl lyckas charma mig till fullo. I birollerna runt dem har de duktiga skådisar som Tom Selleck och Catherine O'Hara som är riktigt bra. Nästan exakt då filmen når hälften av sin speltid så ändras filmen dock i riktningen mot thriller eller framförallt åt actionhållet med alldeles för mycket pang-pang. Otroligt tråkigt och tröttsamt.
Förstår faktiskt inte alla låga betyg på den här. Tycker den var spännande, hyfsat oförutsägbar, snygga miljöer och en bra handling för en actionkomedi. Stark 3a.
"Produced by Ashton Kucher". LOL.