Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Killers


Den andra filmen från Indonestiska "Mo Brothers". En japansk seriemördare lägger ut filmklipp av sina offer på internet och inspirerar en journalist i Jakarta att ta sitt arbete till en annan nivå.


Originaltitel Killers
Regissör Timo Tjahjanto, Kimo Stamboel
Manus Timo Tjahjanto, Takuji Ushiyama
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Kazuki Kitamura, Rin Takanashi, Ray Sahetapy, Oka Antara, Luna Maya, Tara Basro, Epy Kusnandar, Mei Kurokawa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 74
Filmnummer 110480

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Challenin
2015-07-23
Lite seg för mitt rastlösa jag stundvis, men märkligt nog fängslande. Speciellt slutet. Tycker även att musik och ljudläggning föll mig bra in i smaken.

2015-07-09
Väldigt bra film. Fängslande och våldsam med en lite smått udda story. 8/10
haajen
2014-09-27
Fantastisk film som snuddar vid femman, det är bara dess överlängd som hindrar den från att få högsta betyg. Spännande, brutal och emellanåt väldigt rolig. Galet välgjort med glimtar av renodlad slasher, Hitchcock, splatter, thriller, drama och action. Superb!
Ondskapt
2014-09-15
Mörker, elände och ond bråd död. Bra är det också, föga förvånande.
bryngel
2014-09-06
Svag trea, alltför teatralisk för att jag ska gilla det.
BrutusBeefcake
2014-08-28
Att en film i denna genren kunde ha så djupa och komplexa karaktärer trodde jag aldrig att någon skulle få till. Men Mo Brothers lyckas ta mig fan! Detta är kvalitè inspelat på rulle, det är välspelat, ytterst våldsamt med en krypande och ruggig stämning som tar sig in på bara kroppen med en insegling i fördärvade människors psykologi. Detta trodde jag verkligen inte när jag satte igång filmen, nästan i samma klass som I Saw the Devil, men är verkligen uppe och spelar i samma liga. Bästa från 2014 hittills! Hänförd! (13+/15)