Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Killing Season


Två veteraner från Bosnien-kriget, en amerikan och en serb, drabbar samman i Smoky Mountains avlägsna vildmark.


Originaltitel Killing Season
Regissör Mark Steven Johnson
Manus Evan Daugherty
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 446
Filmnummer 104406

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


best_jeppe
2020-01-14
Var inte alls vad jag förväntade mig. Mycket mer djupsinnig än vad titeln och inledningen antyder. svag 3a.
KyLLo
2017-02-01
Robert De Niro är stabil men Travoltas brytning är tillgjord och mycket störande.
Rele
2015-10-04
En film med två väldigt duktiga skådespelare. Jag ger en trea.
Salvation_Mind
2015-03-02
Förväntningarna var inte så höga, så vart positivt överraskad. Det man mest hade mer att önska av var av Travoltas accent, som inte kändes riktigt autentiskt.
annihilat0r
2015-01-13
Amerikanen Robert de Niro och serben John Travolta möts i en enslig stuga i Smoky Mountains åratal efter Bosnien-kriget där de båda deltog. Jag vill påstå att filmen blev precis så bra som den hade kunnat bli. Härligt fräsch och överraskande rå. Och den lyckas samtidigt förmedla visdom om livet självt, tack vare den något poetiska stämningen. En film som jag aldrig kommer att glömma.
nestle
2014-10-24
Underskattade rulle. Tycker Travolta gör ett okej jobb, inte för att jag är någon expert på serbisk-engelsk dialekt men känns i alla fall som att han har en trovärdig brytning. De Niro höjer filmen och gör den väldigt trovärdig. Den blir dock aldrig riktigt intressant och slutar på en svag 3a för mig.
raggardjavul
2014-09-25
En riktigt hårdkokt action. Kanske inte banbrytande men spännande och bra
marleey
2014-07-30
Finns något intressant i att två män jagar varandra i skogen med pilbåge. Men genomförandet och övriga storyn av Killing Season är direkt svag. Att en ensam serb ska komma flera år efter ett krig och hämnas på en ensam ex-soldat känns riktigt långsökt. En ex-soldat som dessutom inte gjort något mer än någon annan. Travolta lyckas inte övertyga med sin brytning och även om det är ett kraftfullt skägg så ser det mest löjligt ut på han. De Niro passar å andra sidan i sin roll. Både Travolta och De Niros karaktärer är skickliga soldater med goda natur och jakt kännedomar. Men att hålla en människa tillfångatagen verkar svårt för dem..Blir löjligt när dem hela tiden turas om att klanta sig i sista stund så att den andra kan undkomma. Slutet är i någon mån lite annorlunda när dem försöker få till något fint, vilket var lite oväntat. Men då Killing Season inte levererat något budskap under filmens gång så är det svårt att ta in slutet också. Litet plus för dem snygga miljöerna.
Martain
2014-07-22
Skandalös förvrängning av historien i filmens intro. Skandalöst skägg på Travolta.
Lotso
2014-07-12
I sin helhet en ok film. Det är en film med uselt regi, uselt manus och uselt kameraarbete. Men vad som gör den hållbar är Robert De Niro och John Travolta. Jag ska vara ärligt och säga att jag förväntade mig en sämre film men den var inte så dålig som jag trodde den var efter att ha sett trailern. Små underhållande då och då. Ta den för vad den är, inget jag direkt rekommenderar dock.
Visa äldre kommentarer »