Kingsglaive: Final Fantasy XV

Onda imperiet Niflheim skyr inga medel för att stjäla den magiska Kristallen från kungadömet Lucis. Kriget mellan dem har pågått så länge någon kan minnas. Kung Regis av Lucis sätter ihop en elitstyrka kallad Kingsglaive för att bekämpa Niflheims överväldigande armé i ett episkt slag.

Originaltitel Kingsglaive: Final Fantasy XV
Regissör Takeshi Nozue
Manus Takashi Hasegawa
Genre Drama, Animerad, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Sean Bean (röst), Lena Headey (röst), Aaron Paul (röst), Adrian Bouchet (röst), Liam Mulvey (röst), Alexa Kahn (röst)

federico033
2018-03-05
Väldigt snyggt animerat, samtidigt som det känns väldigt livlös och tunn. Storyn är mest ett gehäng att visa upp den snygga animationen på, karaktärerna likaså. Konflikten och dramat är oengagerande och jag känner att jag inte bryr mig om vare sig kungar, prinsessor eller hjältar. Många actionscener, men ofta så går det knappt att förstå vad som händer. Lägg till att animationen om än snygg och proffsig gjort, samtidigt känns ”viktlös och genomskinlig” medan jag kan känna ”hoppsan!” När Kalle Anka springer rätt in i en vägg. Så känns det mest här som om luft springer in i luft när karaktärer slår på varandra. Tvåan i betyg beror mest på att grafiken är bra. Storyn är inte mer än en etta
Metheuz
2018-02-19
Den tekniska biten av denna film är enormt imponerande. Fantastiskt snygga animationer och modeller, ser nästan fotorealistiskt ut ibland. Jag har inte spelar Final Fantasy 15 så jag vet inte hur bra komplement denna film är men i sig känns den lite lösryckt. Kul att Ultros från Final Fantasy fick göra ett litet gästspel också.
Kurosawafan
2016-12-25
otroligt snygg och fantasiful värld men som vanligt lite Corky story och rätt cheesy.
Kurosawafan
2016-12-25
Man5on
2016-11-26
Otroligt snygg och minst lika otroligt sömnig. Totalt ointressanta karaktärer och story. Måtte FFXV vara bättre.