Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Reunion


Niels, Thomas och Andreas ska på återföreningsfest med deras gamla gymnasieklass, och de har bestämt sig för att bevisa för alla andra (och sig själva...) att de fortfarande är tre sjuhelsikes killar.


Originaltitel Klassefesten
Regissör Niels Nørløv Hansen
Manus Lars Mering, Claudia Boderke
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Anders W Berthelsen, Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby, Therese Glahn, Camilla Søeberg, Mira Wanting, Lene Nystrøm, Troels Malling Thaarup, Brian Lykke, Mia Jexen, Signe Skov, Søren Bregendal, Taina Anneli R Berg, Frederikke Vedel, Anders Hove
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 122
Filmnummer 94469

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Gordyal
2019-07-22
En film om gubbsjuka gubbar blir per automatik ganska gubbsjuk. Trött, tråkig, klyschig och fruktansvärt förutsägbar film, som glimmar till med glesa mellanrum. (4+/15)
Bullen84a
2016-01-17
En ok slöfilm. Men ingen måste film direkt.

2015-12-17
Fånig film. Dock kravlar den sig precis över gränsen i slutet med ett par lustiga scener.
cruze
2015-12-16
Fånig sinnesgubbsjuk film där jag störde mig på Kopernicus filmen igenom. Men något hade den som gjorde att jag såg hela, bjöd på ett par gapflabb men annars rätt töntig bara.
Gigi1943
2012-11-15
Äckliga gubbar och jag får nog säga att Berthelsen har vit osedvanligt dåligt omdöme som har medverkat i denna skitiga äckelfilm, fy farao.
vonadel
2012-09-22
Tycker den var oväntat underhållande. Lite som en dansk "Hangover". :) 7/10
mikepopstar
2012-05-07
Helt okej, hade faktiskt en del sköna moments
Hypostas
2012-03-31
"gubbsjuka äckel" Ojdå, här var vi trångsynta och PK så att det stinker om det. Sexualdriften försvinner ju liksom inte bara för att man fyller 40. Tycker att filmen förutom en hel del tramsigheter som alltid finns i den här typen av komedier faktiskt i vissa scener är ganska träffsäker. Som tex. när han skriker åt den där grabben som pissar offentligt och inser att för ett antal år sedan så kunde det ha varit han som stod där och pissade. Har hänt mig personligen. Huvudpersonen genomgår en medelålderskris och är ganska tråkig, men hans två kompisar lyfter filmen ganska rejält. Den ena av dem (en rädd stackare) har förresten en fru som ligger med deras 20nånting-åriga parterapeut, vilket är betydligt mer osympatiskt än något som de tre klasskompisarna gör. Vad heter motsvarigheten till gubbsjuka äckel när det gäller kvinnor? ;-) Svag trea. En småtrevlig komedi.
Cunning
2012-03-02
Sorgligt att var 6e dansk var inne i biomörkret och såg den.
Spidde
2012-02-24
Fruktansvärt usel film men samtidigt en någorlunda intressant inblick i hur gubbsjuka äckel fungerar. Vansinnigt dåligt manus och pissig produktion med värderingar som hämtade från dansgolvet på stans trashigaste klubb.