Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Knäcka


En film om att möta framtiden och friheten efter gymnasiet men också om att konfrontera sjukdom och livets förgänglighet. I centrum står Goran, en förvirrad 19-åring som just har tagit studenten och plötsligt måste börja fundera på vad som ska hända härnäst. Dagarna efter avslutningen kretsar tankarna mest kring kompisar, fester och den nya förälskelsen. Men en kväll förändras tillvaron när hans mamma drabbas av hjärtinfarkt och hamnar på sjuhus. Allt mer vilsen slits Goran mellan kompisarna, kärleken och moderns starka önskan att en sista gång få återvända till hemstaden Split i Kroatien. I ett desperat försök att hantera situationen hamnar Goran till råga på allt i bråk med fel killar.


Originaltitel Knäcka
Alternativ titel Dreams, Jag ska knäcka er
Regissör Ivica Zubak
Manus Ivica Zubak
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare My Lestander, Filip Benko, Jelena Mila, Georgi Stajkov, Hanna Alström, Ramazan Aslan, Peter Eggers, Bahar Pars, Emilie Sahlen, Anders Rune, Fyr Thorvald Strömberg, Nick Wolf
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 64
Filmnummer 71660

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


riduzh
2013-08-15
Haha, jag orkar inte att den här filmen ens finns..
mammene
2010-09-05
En film som allt först ska strula till i för att sedan övergå i gulligull. Den följer ett mycket förutsägbart mönster och var väldigt jobbig att se.
jimmyringo
2010-09-01
Bra drama/thriller. Filip Benko är duktig i huvudrollen.
jolinas
2010-08-31
en b-film med b-skådespelare
KyLLo
2010-08-31
Överraskande bra. Här lyckas Zubak bättre med helheten i jämförelse med hans kortfilmer. Skönt med en svensk film som känns verklighetsnära och inte så stapplig och konstruerad. Emellanåt riktigt rolig också. Svag fyra.
Ihsahn
2010-08-31
Den har sina stunder, men överlag engagerar den inte. Och slutet är ju helt makalöst töntigt!
tinytears
2009-03-13
schysst ungdomsfilm