nya casino utan svensk licens

Knock Off

Marcus Ray bor och arbetar i Hong Kong, som representant för det kända jeansmärket V SIX. Plötsligt blir marknaden översvämmad av kopior. När Ray undersöker saken visar det sig att det handlar om något mycket mer allvarligt än bara jeans! Någon använder det kända varumärket för att smuggla mikro-bomber till terrorister över hela världen! Plötsligt är Ray indragen i internationella förvecklingar med såväl ryska maffian, CIA och lejda mördare.

2015-02-13
Från en tid då jag och en kompis såg allt med Van Damme och precis som övriga filmer älskade vi även detta. Idag med mer kritiska ögonen så är glädjen inte lika stor men samtidigt är det svårt att inte se den med nostalgi i blicken. Inte en bra film men här finns mycket "glimt i ögat"- underhållning och även om kombinationen Rob Schneider - Van Damme är galet på pappret så kan jag inte låta bli att le över deras samspel. 2+
Raimo_1985
2013-11-20
Här blev det lite väl urfånigt och virrigt. Vad händer? Lustiga klippningar och kameraåkningar. Rob Schneider är jättejobbig. Men det var såklart för Van Damme som jag såg filmen och hans stabila insats ger filmen godkänt.
dudson
2013-06-06
Satan vilken soppa! helt klart clådans rörigaste film. men den har ändå nånn slags charm&glimmten i ögat.Schneider passar utmärkt som små irreterande sidekick till Van damme. ingen film man somnar till för det händer nått hela tiden, men själva storyn är bra jäkla hopplös.men ändå ser Van damme ut och trivas i sinn flummiga roll riktigt bra!
Borken
2012-12-11
Obegripligt manus!
2012-11-21
Bra driv och bra fighting i något som med lite överseende kan passera som en typisk HongKong-action. Men det är onödigt tramsigt och spretigt med för många onödiga intriger hit och dit mellan de hysteriska actionscenerna. En av Klåddans sämre alster.

2012-07-22
Detta var fan inte ok!
100tonvalspäck
2012-02-10
Hur skulle jag kunna ge den här en etta?! En av de bästa Damme-filmerna jag sett. Underhållande, fartfylld, ganska snygg action emellanåt, några av fighterna är riktigt bra och dessutom den enda filmen i världshistorien där du får se Rob Schneider piska Van Damme med en ål.

2011-12-26
Kan avslöja att det inte ser ut sådär inne i den stora Buddhan. För övrigt en av van Dammes sämsta filmer.

2010-06-27
Aj aj aj, detta var inte bra JCVD. Brukar gilla hans filmer, men detta var inte bra.
Maxter
2010-06-02
Steven E de Souza fick till "Die Hard" filmerna mycket bättre.